2777
2789

عمل قوز، پیونده که سخته هزینه بر و دولتی هم خیلی باید نوبت وایسی همسرخواهرم و دوستم دارن دیگه باهاش کنار اومدن بیمارستان فارابی هم رفت لنز مخصوص گذاشتن براش امتحانی  نتونست طاقت بیاره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کنم فارابی قسمت چشم پزشکی؟ممنونم چشم میشه برام دعا کنید😔

عزیزم بیمارستان فارابی کارش تخصصی چشمه مردم از همه جا میان فارابی بهترین متخصصان رو داره اول توکلت به خدا باشه بعد برو اونجا

لنز کاشت داخل چشمش؟

کاشت نه فیزیکی گذاشتن و درآوردن لنز سخت بود فکر کنم اسمش یه لنز طبی که قرنیه رو باز نگه داره پنج دقیقه هم نتونست طاقت بیاره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم من بخوام نوبت بگیرم باید کجا نوبت بگیرم؟ 😔

شما یه نوبت بگیر اینترنتی بیمارستان فارابی تهران برو ببین بهت چی میگن توصیه میکنن عمل کنی یانه اگه لازم باشه نوبت عمل میزنن برات 

کاشت نه فیزیکی گذاشتن و درآوردن لنز سخت بود فکر کنم اسمش یه لنز طبی که قرنیه رو باز نگه داره پنج دقی ...

منم اون گرفتم الکی بود نتونستم طاقت بیارم 

الان برای بیمارستان دولتی بنظرتون چکار کنم؟

به دکتر شرایطم بگم قبول نمیکنه معلوم؟

شما یه نوبت بگیر اینترنتی بیمارستان فارابی تهران برو ببین بهت چی میگن توصیه میکنن عمل کنی یانه اگه ل ...

شیراز برم خوبهً؟

تهران دوره واقعا

و عزیزم هزینه عمل یکم ندارم شرایطم خاصه معلوم کاری میکنن؟

شیراز برم خوبهً؟تهران دوره واقعاو عزیزم هزینه عمل یکم ندارم شرایطم خاصه معلوم کاری میکنن؟

شیراز رو اطلاع ندارم ولی معمولا بیمارستانهای شیراز خوبن اگه بیمارستان چشم پزشکیش نوبت اینترنتی میده نوبت بگیر برو با دکتر حرف بزن همونجا هم برای عمل نوبتت رو ثبت کنن