2777
2789
عنوان

شوهرم زد دهنم خون اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 52593 بازدید | 150 پست

شما دعوا رو کش دادی وقتی گفت پولت و بذار باید می گفتی قرض میدم سر فرصت پس بده باهاش طلا بخرم بعدا ماشینت و عوض کنی خونه بزرگ تر بگیریم خلاصه اینکه مردا با زبون بازی زود خام میشن متاسفانه سیاست نداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم از من پول میخواد همش

دیگه زندگی همینه .کوتاه بیا بدهی هاشم براهمین زندگیه دیگه .. وامو میخای چیکار هرماه استرس داشته باشی..خب لااقل بخشیو بذار برا وام ک اونم ماهیانه هست مابقیو توخونت خرج کن دختر.میری وسط کوچه داد میزنی گمشو😑 بالغ نیسی دیگه

عزیزم الان شرایط  مالی همه واقعا بده

منم کار میکنم و کل حقوقم خرج خونه میشه واقعا درک نمیکنم که میگی شوهرم از حقوقش چیزی نمی‌مونه منم نمیخام کمک کنم همه آدما چه زن چه مرد نیاز به یک همدم دارند کمک حالش باش درکش کن باور کن اون هم جبران می‌کنه زندگی مشترک یعنی همه چی مشترک نه لجبازی 

شما دعوا رو کش دادی وقتی گفت پولت و بذار باید می گفتی قرض میدم سر فرصت پس بده باهاش طلا بخرم بعدا ما ...

چه زیبا گفتی واقعا مردارو باید با حرف خام کرد با داد و بیداد و فش و قهر درست نمیشه که هیچ ! بدترم میشه 

آبروشو تو کوچه بردی انتظار داشتی مثلاً چیکار کنه برای چی داد زدی،حقوق خودش بیچاره میره به جای قسطایی که برای شما هزینه کرده،شما میری سر کار معلومه که باید خرج زندگی بدی باید با همدیگه این زندگیو بسازی