2777
2789
عنوان

شوهرم زد دهنم خون اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 53171 بازدید | 150 پست

خوب کمک میکردی آرومم به شوهرت میگفتی ازت دلخورم اون موقع سر جهیزیه اونطوری باهام برخورد کردین

تو زندگیت سعی کن ادمارو از رفتارشون پشیمون کنی 

با دعوا کاری درست پیش نمیره 

منم مثل کاربرای دیگه خوشم نیومد صداتو بردی بالا و شکایت همسرتو بردی خونه پدرشوهرت 

یه کم اول فکر کن بعد تصمیم بگیر یا حرف بزن

سیاست داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معلومه آستانه تحملت پایین اومده حالا شاید از شرایط پیش آمده در این روزهای زندگی 

کمی خوددار باش و دنبال راهی برای آرامش بگرد روزهایی برای استراحت و گردش با هم بزارید 

بدهی خیلی شرایط استرس آوریه اونم کل حقوق یه مرد بره برای بدهی خیلیه تو باید اینجا از درآمد خودت با کمال میل بیاری تو زندگیتون تا از این موقعیت گذر کنید و فشار از روی همسرت کم بشه 

اون حس کرده داری سمت خودت میکشی 

خب بدهی شوهرت بدهی تو هم هست دیگه زندگی هر دوتون هست حقوق هر دوتون برای ارامش و رفاه زندگی مشترکتون هست 

چقد بچه😑😐

مردا توی فشارن درک‌کنیم( اگر‌حقوق دارید کمک باشید جای دوری نمیره)

جنگ و دعواتونو نذارید همسایه ی دیوار به دیوارم‌بشنوه

خونواده هارو درگیر مسائلتون نکنید شما دیگه خیر سرتون‌متاهل و مستقلید.

بخاطر مسئله ی به این سادگی قهر نکنید

با همسرتون سرسنگین باشید و گوشزد کنید این‌ حرکتشو ندیده میگیرید ولی فراموش نمیکنید، تکرار بشه برخورد جدی میکنید.

نهایتا اونی که باهاتون تا آخر عمرتون میمونه همسرتونه اینو هیجوقت یادتون نره.

اگه قصد زندگی کردن دارید یه جوری زندگی‌کنید که لذت ببرید از کنار هم‌بودن و وجودتون برای هم آرامبخش باشه.

قربانت اسم یه چشمه ای در بهشت 😅

عزیزززم اسمت به آرامش جملاتت میاد 

باورت میشه داشتم تایپیک هات رو میخوندم😅البته با اجازه

در کل خیلی از شخصیت آروم و پر تلاشت خوشم اومد

برام دعا کن منم در آینده بتونم همه چی مدیریت کنم و مثل شما باشم🤗

منم خدا شاهد شاغلم ۲ ساله یه لباس نخریدم ب خودم همه رو دادم رو بدهی های همسرم و این زندگی همسر منم ممنون دار نیست 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

اسی بچه که نیستی

یه زن بالغ و عاقلی

بابام بابام میکنی همش

اینقدر بابات برات کافی بود شوهر کردنت چی بود؟

خوبه شوهرت هم هر چی شد زنگ بزنه به خانوادت که بیاین این دختر اونو جمع کنین ابرو برام نزاشت تو محله؟

یا یه ذره بزرگ شو یا برو مهدکودکی روانشناسی چیزی

طوری میگی اون بدهی داره انگار شوهرت زندگیش جداست شما با هم زندگی میکنید زن و شوهر تو. سختی‌ها باید پشت هم باشن و به هم کمک کنن نه اینکه یکیشون دچار مشکل شد اون یکی بگه به من چه 

زندگی رو باید با هم بسازید اگر نمیخواستید شریک هم باشید چرا ازدواج کردید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست