2777
2789
به این دلیل که یکی با معدل ۱۹و۵ ممکنه پزشکی تیپ ۱ قبول شه یکی با همون معدل پزشکی تیپ ۳ نمیدونم منظور ...

ارهه میدونم

ولی کسی ک معدلش ۱۹/۵مطمئنن زیستش ۱۵ نشده ک

همه دروسش بالا بوده ک این معدلو گرفته

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

چرا چیشده عزیزم؟ازمون قبلی هم کم زدی؟من ازمون قبلی ۳۰ زدمش این بار ۶۳ شد من روتین حرکت تو برنامه ام ...

باشگاه رفتم دیسک گردن گرفتم

من ازمون قبلی درصدم فکنم45یا50بود این ازموپ شد30 البتع خیلیا روو عقب بودم

خستع شدم دیگه از درس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشاور ندارم نمیدونم اشتباهم کجاس ب هیچی نمیرسم همشم در حال خوندنم😭باید درستش کنم تا قبل اینکه دی ...

ازمون ها برای رتبه های زیر ۱۰۰ کشور طراحی شدن که اونا لذت ببرن از آزمون دادن 

برای ما ن 

پس عادیه به آزمون نرسی

باشگاه رفتم دیسک گردن گرفتممن ازمون قبلی درصدم فکنم45یا50بود این ازموپ شد30 البتع خیلیا روو عقب بودم ...

وای عزیزم امیدوارم زودتر بهتر شی درد گردن خیلی سخته...

میفهمم منم خیلی خسته شدم جدیدا ولی میخوام باز مثل قبل شم ایشالا که بتونیم❤️

از جو ۴۰۳ پس خبر نداری و اصلا معدل سال ۹۷ با ۱۸و۵ برابر نمیشه کی گفته این چرتو؟😐نهایت با ۱۶ سال ۴۰۳ ...

اون سری تو یه سایت گوگل دیدم

و صرفا ی مثال بود

انقد تغییر ممکن نیست در طی یکسال وگرنه حتی شده یه استاد توی سراسر این ایران یه چیزی راجبش میگفت

ازمون ها برای رتبه های زیر ۱۰۰ کشور طراحی شدن که اونا لذت ببرن از آزمون دادن برای ما ن پس عادیه به آ ...

الان من زیر صدم که میرسم؟🤦🏻‍♀️😂

وقتی روزی ۱۰ ساعت میخونه روش مطالعه ش رو اوکی کنه می‌رسونه ساعت مطالعه خوبی داره

ازمون ها برای رتبه های زیر ۱۰۰ کشور طراحی شدن که اونا لذت ببرن از آزمون دادن برای ما ن پس عادیه به آ ...

روحیه گرفتم🥲💚

الان من زیر صدم که میرسم؟🤦🏻‍♀️😂وقتی روزی ۱۰ ساعت میخونه روش مطالعه ش رو اوکی کنه می‌رسونه ساعت مط ...

نه 

به قول شجاعی تا روز کنکور معلوم نیست کی قبول میشه 

ولی کلا نباید برده آزمون بود 

اونا باید برده ما باشن 

نمیگیرن برام

اشکال نداره

خودت برنامه ریزی کن ولی درست

بخاطر یه درس از یه درس دیگه نزن

بعضی درسا رو خودخوان بخون اگر میتونی

روزی ۳ تا تخصصی تو برنامه ات بذار یا اگر نمیتونی کمتر 

من خودم روزی دو تا تخصصی میخونم بیشتر اوقات

نه به قول شجاعی تا روز کنکور معلوم نیست کی قبول میشه ولی کلا نباید برده آزمون بود اونا باید برده ما ...

اره ولی با این ساعت مطالعه اینکه برسونه خیلی بهتره چون داره تلاششو میکنه و باید نتیجه این تلاشو بگیره

روحیه گرفتم🥲💚

پریا حسین زاده هست 

تو کانالش میگف آزمون ها برای من حکم تفریح کردن رو داشت 

بخاطر همینه زیاد مهم نیس

همین امسال تو مدرسه ما تراز ۷۳۰۰ پزشکی تیپ ۲ قبول شد با رتبه بالای ۲۰۰۰ ولی یکی که اصلا اسمش تو ترازا نبود و زیر ۶۰۰۰ بود دندون همون دانشگاه تیپ ۲ قبول شد و میدونی که دندون رتبه بهتری میخواد از پزشکی خلاصه که آزمون ها برای نا امید کردن بیشتر طراحی شدن تا بهتر شدن و پیشرفت کردن

پریا حسین زاده هست تو کانالش میگف آزمون ها برای من حکم تفریح کردن رو داشت بخاطر همینه زیاد مهم نیسهم ...

مشکل همینه منم پارسال همین فکرو میکردم و فکر میکردم ازمون فقط برای برتراس و منو فقط ناامید میکنه😅ولی الان میفهمم که چقد پیشرفت تو ازمون به خود ادم روحیه میده کمک میکنه ساعت مطالعه بهتری داشته باشی 

ازمون برای تحلیل کردن و پیشرفت کردنه نه برای ناامید کردن

لازمم نیس حتما به ازمون ها برسی ولی احساس بهتری به خود طرف میده

از لحاظ شبیه تفریح بودن هم اره وقتی میری سر جلسه میای بیرون درصد و ترازاتو میبینی که چقد خوب شده شبیه تفریحه