الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی از دوستان اینجا پشت کنکوری هستن با اطلاعات میانگین این چند سال اطلاعات میدن امسال ظرفیت ها به شدت افزایش پیدا کرده بود مدرسه ما ۳۰ تا پزشکی داد میانگین درصد ها ۴۰ ۵۰ بود معدل ۱۹ امسال بخاطر شرط یازدهم ممکنه یکم تغییرات باشه ولی همین درصد ها چه بسا پایین تر قطعا پرستاری روزانه رو میده
نه با ازمونا پیش برو ولی این حس طبیعیه من خودم همش حس میکنم تا الان هیچ کاری نکردم احتمالا کمالگرایی ...
نه ول نمیکنم از تابستون حتی ی روزم نیس تایم مطالعم صفر باشه معمولا نمیزارن زیر ۱۰ ساعت شه (البته ب جز هفته پیش ک یکم افسردگی گرفته بودم)
میدونی چیه سعی دارم با ازمونا پیش برم اما مثلا ازمون قبل فقط زیستو و فیزیکو رسیده بودم بعد خیلی اعصابم خورد بود ک بقیه رو نرسیدم بخاطر همین کلا شرکت نکردم ..ک بعدش مث چی پشیمون شدم🥲
🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!