2777
2789
نه بابا میدونم اوضاع از چه قراره بقیه هم اگه باور کنن فقط میخوان یه دلیل پیدا کنن خودشون توجیح کنن ک ...

ولی تفکر تو هم اشتباه 

معدل زیر ۱۹و۵ و درصد ۵۰ به بالا 

اصلا ربطی به معدل و درصد نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از دوستان اینجا پشت کنکوری هستن با اطلاعات میانگین این چند سال اطلاعات میدن امسال ظرفیت ها به شدت افزایش پیدا کرده بود مدرسه ما ۳۰ تا پزشکی داد  میانگین درصد ها ۴۰ ۵۰ بود معدل ۱۹  امسال بخاطر شرط یازدهم ممکنه یکم تغییرات باشه ولی همین درصد ها چه بسا پایین تر قطعا پرستاری روزانه رو میده 

نه من زیاد از فیزیو اطلاعی ندارم حقیقتزیاد هم دنبال این اطلاعات نباش بهترین خودت رو بذار و مسیرت رو ...

وای من همش استرس دارم نرسم حس میکنم از همهه چی،عقبم

مدرسه هم ک نمیرم غیرحضوریش کردم حس میکنم جاموندم خیلی حس بدیهه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ولی تفکر تو هم اشتباه معدل زیر ۱۹و۵ و درصد ۵۰ به بالا اصلا ربطی به معدل و درصد نداره

پس ب چی ربط داره دقیقا😐

*صرفا منظورم از معدل بالا فارغ از درسایی مث هویت و سلامته

وای من همش استرس دارم نرسم حس میکنم از همهه چی،عقبممدرسه هم ک نمیرم غیرحضوریش کردم حس میکنم جاموندم ...

نه با ازمونا پیش برو 

ولی این حس طبیعیه من خودم همش حس میکنم تا الان هیچ کاری نکردم 

احتمالا کمالگرایی مثل من

تو فقط بخون باقیش مهم نیس:)❤️

خیلی خوبه که مدرسه رو غیرحضوری کردی ولی ول نکنیا

سلام عزیزم تو خوبیتراز کل ۶ هزاردوازدهم ۶۴۰۰پایه ۵۶۰۰پایه رو این دفعه اهمیت ندادم کشید پایینن😂😂

قربونت

من بزعکس

پایع6300

دوازدهم5800

کل شد6000

مریض شدم عقب افتادم حسابییی فیزیک وریاضی رو و استرس شدیذ گرفتم

پس ب چی ربط داره دقیقا😐*صرفا منظورم از معدل بالا فارغ از درسایی مث هویت و سلامته

به معدل ربط داره اصلا

معدل همراه با ضریب حساب میشه پس ربط داره

اینکه میگن به معدل ربط نداره در صورتیه که با ضریب حساب نشه مثلا من خودم معدلم بدون ضریب حدود ۱۸ میشه

ولی چون بعضی درسای ضریب بالا نمره ام خوب شد با ضریب میشه ۱۸.۷

نه با ازمونا پیش برو ولی این حس طبیعیه من خودم همش حس میکنم تا الان هیچ کاری نکردم احتمالا کمالگرایی ...

نه ول نمیکنم از تابستون حتی ی روزم نیس تایم مطالعم صفر باشه معمولا نمیزارن زیر ۱۰ ساعت شه (البته ب جز هفته پیش ک یکم افسردگی گرفته بودم)

میدونی چیه سعی دارم با ازمونا پیش برم اما مثلا ازمون قبل فقط زیستو و فیزیکو رسیده بودم بعد خیلی اعصابم خورد بود ک بقیه رو نرسیدم بخاطر همین کلا شرکت نکردم ..ک بعدش مث چی پشیمون شدم🥲

پس ب چی ربط داره دقیقا😐*صرفا منظورم از معدل بالا فارغ از درسایی مث هویت و سلامته

آخه اشتباه میگی تو 

معدل ۱۹و۵ اگه ببینی امسال تراز ۱۰ به بالا داده

ولی همین معدل سال ۴۰۳ نه هزار و خرده ای داده

بخاطر همین ربطی نداره 

ممکنه ۴۰۵ به قدری سخت شه معدل ۱۸و۵ هم پزشکی بده 

قربونتمن بزعکسپایع6300دوازدهم5800کل شد6000مریض شدم عقب افتادم حسابییی فیزیک وریاضی رو و استرس شدیذ گ ...

منم دفعات پیش برعکس میشدم

منم دو هفته اس همش مریضم🤦🏻‍♀️خیلی اذیت شدم