2777
2789
عنوان

شب ها چه آرامشی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگیا من شبها و دوست دارم

چون گوشی مال من میشه🤭همه خوابن 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خیلیا ناخوشن مریضن ..شبها ارامشی ندارن و همینطور روز ..امیدوارم خدا همه ی مریضها رو شفا بده ...یا یکی که غمی داره ،یا عزیزی از دست داده...بنظرم حالت خوب باشه شب و روز نداره ارومی 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

حالا فکر کن قدیمی ها زود می خوابیدن و چه قدر این ارامش رو بیشتر تجربه میکردن چقد از شب بیشتر لذت و ا ...

اره واقعا خوشبحالشون

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!