2777
2789
عنوان

شب ها چه آرامشی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا ناخوشن مریضن ..شبها ارامشی ندارن و همینطور روز ..امیدوارم خدا همه ی مریضها رو شفا بده ...یا یک ...

چرا انقدر منفی تعبیر میکنید و همه رو و خودتون رو ناراحت میکنید  به نکات خوب توجه کنید 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یادتونه اون دوازده روز رو چقد سخت بود شبهاش 

امیدوارم هیچ وقت برنگرده 

امنیت سلامتی دل خوش نعمت های خیلی قشنگیه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اسی کلا فرضیه ات رو با خاک یکسان کردن خخخخ

اره بخدا آدم یه تاپیک حس خوب میزنه هزارتا انرژی منفی میدن کلا آدمو پشیمون میکنن

این موقع ها ک بچهام میخابن ی ارامشی هس بعد کلی کلنجاررفتن و شیطونی ک دلم نمیاد بخابم فقط میگم توسکوت بشینم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

این موقع ها ک بچهام میخابن ی ارامشی هس بعد کلی کلنجاررفتن و شیطونی ک دلم نمیاد بخابم فقط میگم توسکوت ...

عزیزم😅قربونشون برم 

منم وقتی یه روز سخت و شلوغ گذروندم شبا دلم نمیخواد بخوابم از بس آرامش داره

جدیییی 🥹🥹چرا از کجا شنیدی میشه ت‌ضیح بدی واسم

ببین شبا روحمون فعال تر از جسممون هست

صبح ها جسممون فعال تر هست..

کسی که شب زیباتر از روز هست یعنی این انسانی هست که هیچ آزاری به کسی نرسانده و دل پاکی داره... مثلاً شما از دوسال تا چهار صبح اگه به آینه نگاه کنین خودتون رو نمیبینین بلکه کامل روحتون رو میبینین... اینارو موکل ها میگن ومن از خودم نمیگم و نمیدونم چقدر صحت داره این مطلب یانه

اسی کلا فرضیه ات رو با خاک یکسان کردن خخخخ

دلش خوشه ‌خوب😁😂.‌..فک کن‌تو یه خونه باغ ویلایی باشی  باد بیاد،شوهرت نباشه اونوقت ارامش نشونت میدم اونم شب ..البته من خودم شجاعم ،یه خونه اجاره کرده بودیم باغ ویلا بود اطرافش خونه هاش خالی بود ،یوقتا شوهرم شهرستان بود تنها بودم...نمیترسیدم اصلا ..البته از باد و طوفان میترسم 😁

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......