2777
2789
عنوان

هفته جهانی دیابت

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 26 پست

دوتا چیز مهم داریم ما توی قند

قند بالا و قند پایین

قند پایین اصولا خطرناک تره

افرادی که انسولین تزریق میکنن قند های پایین شدید تری تجربه میکنن

و قند پایین زودتر اثر خودش رو میگذاره پس ما باید بلد باشیم با قند پایین چطور برخورد کنیم چون فرد دیابتی ممکنه هوشیاریش رو هم حتی از دست بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قند های زیر ۷۰ رو قند پایین میگیم

برای بالا آوردن قند زیر ۷۰

باید ۴ تا قند یا ۱ قاشق عسل یا ۱ قاشق شکر یا نصف توشابه یا نصف آب میوه صنعتی به فرد داد

در صورتی که طرف هوشیار باشه و قدرت بلع داشته باشه در غیر این صورت باید با ۱۱۵ تماس بگیرید و به فرد به هیچ عنوان هیچی ندید فقط میتونید یکم عسل به لثه هاش بمالید

قند پایین ممکنه باعث سردی بدن پرخاشگری لرزش ضربان بالا تنفس سریع رنگ پریدگی و قند های پایین تر توهم و تشنج و … بشه اینجا مهمه هول نکنید 

اگه به هوش بود و شما اینا رو دادید بعد ۱۵ دقیقه قند زو چک میکنید 

اگه قند بالای ۷۰ بود یه مقدار نون یا کیک بیسکویتی چیزی بهش میدید

اگه پایین ۷۰ بود همین رو تکرار میکنید

دیابت نوع دواین نوع دیابت از حدود سی و چهل سالگی به بعد معمولا بروز پیدا میکنه بر خلاف تصور مردم بیش ...

میشه لطف کنید رفرنس علمی این مطلب که دیابت نوع دوم بیشتر از ارث هست رو بفرمایید‌.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
میشه لطف کنید رفرنس علمی این مطلب که دیابت نوع دوم بیشتر از ارث هست رو بفرمایید‌.

نسبت به دیابت نوع یک منظورم بود

ولی خیلیی جاها راجبش نوشته 

توی سایت گابریک یا فریر آسا اینا راجبش میتونید بخونید🙏🏻

نسبت به دیابت نوع یک منظورم بودولی خیلیی جاها راجبش نوشته توی سایت گابریک یا فریر آسا اینا راجبش میت ...

منظورم یک تحقیق و پژوهش علمی معتبر بود 

تا ۵۰ سال پیش ما چیزی به اسم دیابت به صورت امروزی نداشتیم خودتون هم می‌تونید از پدر و مادرتون بپرسید.

بحث ژنتیک یعنی چند قرن باید بگذره که یک ژن جهش یافته بوجود بیاد و انتقال بین نسلی پیدا کنه و ۵۰ سال بهیچ عنوان برای این روند کافی نسبت من تقریبا همه کسانی که اطرافم دیابت داشتن از جمله مادر خودم،هیچکدومشون ارثی نبودن و سبک زندگی ناسالم و اختلالات متابولیک عامل اصلی بوده،قطعا ژنتیک تاثیر گذاره ولی نه به این شکل کنونی که اگر این شکلی بود ما به یک جهش ژنتیکی بزرگ نیاز داشتیم،سبک زندگی شهری و استرس زندگی صنعتی رو باید عامل اصلی دیابت در تمام دنیا بدونیم.من چند کتاب درباره دیابت رو که زبان اصلی بود رو مطالعه کردم و اونا هم علت اصلی رو سبک زندگی ناسالم دونستن.

منظورم یک تحقیق و پژوهش علمی معتبر بود تا ۵۰ سال پیش ما چیزی به اسم دیابت به صورت امروزی نداشتیم خود ...

گابریک و انجمن دیابت ایران دوتا انجمن اصلی ایران و گابریک زیر نظر فدراسیون جهانی دیابت هستش

قطعا تحقیقات و پژوهش های این سازمان ها معتبر و علمی هستن و نتایج شون قابل استناد

منظورم یک تحقیق و پژوهش علمی معتبر بود تا ۵۰ سال پیش ما چیزی به اسم دیابت به صورت امروزی نداشتیم خود ...

و دیابت نوع یک مثلا حداقل صد ساله وجود داره

و خب هی علم به روز تر شده و درمان هاش بهتر شده

و دیابت نوع یک مثلا حداقل صد ساله وجود دارهو خب هی علم به روز تر شده و درمان هاش بهتر شده

دیابت نوع یک که یک بیماری خود ایمنیه و قطعاً قدمتش خیلی طولانی‌‌تره و نوع دوم هم خیلی وقته که وجود داره ولی نه به این تعداد که امروزه هست 

گابریک و انجمن دیابت ایران دوتا انجمن اصلی ایران و گابریک زیر نظر فدراسیون جهانی دیابت هستشقطعا تحقی ...

در گابریک عامل اصلی دیابت رو  کم تحرکی و چاقی دونسته نه ژنتیک.