2777
2789
عنوان

به نظرتون ایده آل ترین حالت بچه داشتن چند تا و با چه جنسی ❓❌❓

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 40 پست
چرا دختر نمی‌خوای

دوست ندارم با دختر بچه ها ارتباط نمیگیرم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر بیشتر فکر کنم دلسوز پدر و مادر باشه چون روحیه ی لطیفی داره از طرفی جنسیت بچه هم همجنس باشن خوبه ...

نه من قبول ندارم راستش 

به نظرم دختر دوتا باشن دیگه اون رابطه خاص با پدر و مادر از بین میره 

یکی یدونه بمونه خیلی بهتره 

نه من قبول ندارم راستش به نظرم دختر دوتا باشن دیگه اون رابطه خاص با پدر و مادر از بین میره یکی یدونه ...

آخه می دونی  خواهر داشتن برای یه دختر خیلی خوبه  خواهر یه چیز دیگس تو غمت و شادی و مشکلاتت پایه هست و کمک حال 

به نظرم وی اف ای گزینه خوبیه

پیامم ارسال نشده دیروز انگار 

در کل با اعتماد بنفس بودن یا به اصطلاح پرنسس بودن ی دختر ربط داره به رفتار پدر و مادر با اون دختر خصوصا تو جمع 

حالا چه میخواد یه دختر باشه چه ده تا

نه من قبول ندارم راستش به نظرم دختر دوتا باشن دیگه اون رابطه خاص با پدر و مادر از بین میره یکی یدونه ...

تو فکر کنم رابطتت با خواهرت خوب نیست این شکلی میگی

وگرنه تو خونه ما که این شکلی نیست سه تا خواهریم

هرچی دختر بیشتر تو یه خونه بعد ازدواج بچها اون خونه با صفا تر ، همیشه هم خوشحالی توشون بیشتره 

دختره که هم خودش سراغ پدر و مادر میاد هم بقیه رو می‌کشونه سمت پدر مادرش 

تو فکر کنم رابطتت با خواهرت خوب نیست این شکلی میگیوگرنه تو خونه ما که این شکلی نیست سه تا خواهریمهرچ ...

نه من کاری به خواهر خودم ندارم آخه حتی قبل اینکه دنیا بیاد هم همین نظرو داشتم چون یه خواهر بزرگتر دارم که با اون خیلی رابطم عالیه ولی آخر آخرش بیشتر هم تو اطرافیان دیدم اونایی که تک دخترن آخرش خیلی نزدیک ترن به پدر و مادر و یه جورایی عزیز ترن براشون نسبت به اونایی که چند تا دخترن

پیامم ارسال نشده دیروز انگار در کل با اعتماد بنفس بودن یا به اصطلاح پرنسس بودن ی دختر ربط داره به رف ...

اونش اره ولی من واقعا اعتقاد دارم وقتی یدونه دختر داشته باشن درصد این موضوعی که میگی خیلی بیشتر میشه من دیدم توی خانواده های اطرافم به وضوح 

آخه می دونی خواهر داشتن برای یه دختر خیلی خوبه خواهر یه چیز دیگس تو غمت و شادی و مشکلاتت پایه هست ...

خب داداش خوب هم داره این ویژگیا رو 

و بیشتر از اون اگه مامان جوون داشته باشی 

نه من کاری به خواهر خودم ندارم آخه حتی قبل اینکه دنیا بیاد هم همین نظرو داشتم چون یه خواهر بزرگتر دا ...

چقدر کلی حرف میزنی 

من خودم دختر اولم دو تا خواهر دارم ارتباطم با پدر و مادرم عالیه

همه چی به پدر و مادر ربط داره چون دختر احساسیه زودتر از پسر تحت تأثیر محیط قرار میگیره 

ی خانواده از لحاظ روانی سالم نباشه تک دختر که هیچ دختر تک فرزندم باشه باز ارتباطش خوب نیست