2777
2789
عنوان

خواستگاری دختر 10 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درد اوره عزیزم درکت میکنم

هنوز که هنوزه با اون زنه رو در رو میشم هراز گاهی 

حالم بهم میخوره ازش 

اون موقع کلی حس شرم و استرس انداخته بود تو جونم

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

بگو الاغ هم اونقدر فهم و شعور داره که بدونه نباید بیاد خواستگاری دختری که هنوز حتی پریود نشده

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

من گفتم خونه شوهر کاخ پادشاهیهیبار اون چشمای ...باز کن از اول بخون ببین چی نوشتمبرداشت خودت اینه که ...

از فهم کسی که 

کل پز دخترشو توی خواستگار داشتن و کمالات و زیبایی میبینه

و با خواستگار داشتن تو اون سن قند تو دلش آب میشه

بیشتر از این انتظار نمیره..!

و منی که اون سنی بودم و میفهمیدم

حس پیچیدەایە برا دختر بچە 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اگه ی کشور دیگه بود مریضی مثل تو رو پرت میکردن تو زندان

احمق مریض خودتی....

فکر کردی مثل تو دیپلم ردی ام

دانشگاه دولتی درس خوندم‌ بالای ۲۰ هم ازدواج کردم

یبار دیگه اون چشمای ناقصتو باز کن ببین چی نوشتم

احمق مریض خودتی....فکر کردی مثل تو دیپلم ردی امدانشگاه دولتی درس خوندم‌ بالای ۲۰ هم ازدواج کردمیبار ...

سواد شعور نمیاره عشقم

یه کم سیاست زنانه داشته باش خودتو طرف مادر شوهرت نکن به شوهرت بگو خودش برخورد کنه مادرشوهرت رو دیدی هم بگو شوهرم اومد خونه قشقره به پا کرد پدره و عاشق دختر بگو چند روزه تو خونه جرات نکردم هیچ حرفی در مورد چیز دیگه باهاش بزنم از بس اعصابش خورده بگو اون شب اومد به حدی عصبی بود تا صبح نخوابیدم همش می ترسیدم نکنه بلایی سرش بیاد هی گفتم مرد آروم باش میگه دخترم بچه هست درسش خوبه هزار تا آرزو براش دارم نمی‌خوام دخترم بشنوه رو تربیت و پرسش اثر بزاره بعد بگو مادر جون موردی پیش اومد وقتی شوهرم اینجوری به هم می‌ریزه خود بزرگتری حرفت سند هست طرف رو جواب کن به ما هم نمی‌خواد یکی 

دوس داری بگو اما مودبانه اما خیلی جدی و محکم!!خواهش میکنم ازت دخترت گناه داره اصلا نزار چیزی بفهمه ا ...

عزیزم انقدر رابطه ی باباش با دخترش خوبه که جفتشون برای هم میمیرن و کوچکترین کمبود محبتی نداره که بخواد فکرش بره اون سمت 

یکی دوبار باباش گفته انشالله بزرگ بشی عروسیتو ببینم کلی جیغ زده که نگو 

و میگه من عاشق بابامم البته منو هم دوست داره

اصلا خیلی بادرکه نمی‌خوام ازش خیلی تعریف کنم