2777
2789

بچه ها امروز سوار اسنپ شدم چهره مرده برام آشنا بود همین طور تو فکر بودم کی هست کجا دیدمش 

یهو یادم افتاد سال ۸۸ یه شب یه آقایی اومد در خونمون . اون شب منو پدر خدا بیامرزم تو خونه تنها بودیم پدرم بیمار بودن راه رفتن براشون سخت بود . این آقا اومد در خونه من در کوچه رو باز کردم. انقددددددر مودب صحبت کرد انقدر تعارف کرد منم یه دختر به تمام معنا ساده بودم بهم گفت لطفا یه لیوان آب برای من میارید ؟ من دیوانه هم گفتم باشه در کوچه رو نبستم اومدم توی خونه مثلا براش آب ببرم یه لحظه برگشتم دیدم در هال خونه مامانم اینا رو باز کرد می خواست بیاد داخل . درو باز کرد بابام روبروش ایستاده بود مرده فرار کرد . از اون سال چهره ش تو ذهنم موند 

اسنپ امروزی خودش بود . وقتی یادم اومد خیلی ترسیدم . مسیرش رو به یه خیابون دیگه منحرف کرد من از ترس مردم اما به رو خودم نیاوردم . فقط گفتم چرا این مسیر گفت چون ترافیکش کمتره خلاصه که رسیدم خونه اما از نگرانی برای دخترم مردم 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شناختمش و مسیرشو منحرف کرد خواستم بگم پشیمون شدم پیاده میشم اما نخواستم ترسم رو نشون بدم چون دخترم همراهم بود بعد دیدم دور زد برگشت سمت خونه ما تا رسیدیم خونه سکته کردم

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

🤕🤕🤕

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

زنگ زد گفت به من آب بدین؟؟!!😳🥴

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

وقتی شناختمش و مسیرشو منحرف کرد خواستم بگم پشیمون شدم پیاده میشم اما نخواستم ترسم رو نشون بدم چون دخ ...

خداروشکر 

ار این ب بعد یادت باشه میری جایی بعرس برای کسی اطلاعات ماشین با شماره خود طرفو 

یکدفعه باز تورت نخوره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

شاید توبه کرده ولی باز احتیاط کن