2777
2789
عنوان

امروز سوار اسنپ شدم بیاید بگم کی بود 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیش خودم همین فکرو کردم

وای یه لحظه ترسیدم خدا پدر عزیزت رو رحمت کنه .خدا هیچ خونه ای رو بی مرد نکنه مخصوصا تو این دوره زمونه . 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اون موقع جوون بوده ازون سال ۱۶سال گذشته حتما زنو بچه داره شاید دیگه کار خلافی نمیکنه .اما حق داری که ...

منم گفتم حتما توبه کرده داره کار می کنه نون حلال در میاره . مخصوصا اینکه ماشینش هم یه پراید مدل پایین بود 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
وای یه لحظه ترسیدم خدا پدر عزیزت رو رحمت کنه .خدا هیچ خونه ای رو بی مرد نکنه مخصوصا تو این دوره زمون ...

خدا رحمت کنه رفتگانتون عزیزم . پدر من بیمار بودن اکثرا توی تختشون بودن اون شب اتفاقی رفته بودن تو آشپزخونه داشتن بر می گشتن این آقا همون لحظه در هال رو باز کرد پدر من رو دید . ترسید فرار کرد . همش می گفتم همین که پدرم توی خونه بودن حتی با شرایط بیماری چقدر امنیت داشتم 

خدا رحمت کنه رفتگانتون عزیزم . پدر من بیمار بودن اکثرا توی تختشون بودن اون شب اتفاقی رفته بودن تو آش ...

آره منم همین رو میگم .خدا هیچ خونه ای رو بدون بزرگتر نکنه من این رو وقتی فهمیدم که پدرم از دنیا رفت. مثل کوه پشت آدم هستن ولی دریغا که قدرشون رو بعداً میفهمیم .

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
آره منم همین رو میگم .خدا هیچ خونه ای رو بدون بزرگتر نکنه من این رو وقتی فهمیدم که پدرم از دنیا رفت. ...

خدا پدر شما رو رحمت کنه 

نخیر دخترم همراهم بود یاد اون شب افتادم که با جسارت پاشو گذاشت تو خونمون گفتم از این آدما هر کاری بر ...

نه داخل ماشین منظورم نبود،راننده که متوجه نمیشه کدوم مسافر براش گزارش داده بعد سفرتون هر مشکلی هست باید گزارش بزنید،دوستان گفتن گزارش میزدی گفتید نمیخواستم متوجه بشه ترسیدم !

کلا که این سفر گزارش بابت ناخلف بودن راننده که نداشت چون به قول خودتون شاید گذشته همچین خطایی ازش سر زده اما اینکه مسیر رو تغییر بده میتونی بنویسی برای اسنپ بهش تذکر میدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نه داخل ماشین منظورم نبود،راننده که متوجه نمیشه کدوم مسافر براش گزارش داده بعد سفرتون هر مشکلی هست ب ...

حتما ممنون بابت راهنمایی تون

تو شهر به این بزرگی یه وقتایی من یه چیزایی دیدم که عمیقا به حرف شما پی بردم

من خودمم جاییکه فکرشم نمیکنم یهو‌یکیو میببنم😐میگم خدایا باید همین احظه ک این اینجاس منم میبودم

شاید تقدیره نمیدونم