2777
2789
توحید دو تا ساحت داره: ساحت جهان بینی، ساحت ایدئولوژی.توحید در ساحت جهان بینی رو به راحتی میشه اثبات ...

من به وجود خداوند و معاد اعتقاد دارم فقط تناسخ و اینهمه تجربه هایی که دیگران دارن دربارش حرف میزنه بدجور ذهنمو درگیر گرده دلم میخاد تناسخی نباشخ راحت بشینم زندگیمو بکنم اینم میدونم تناسخ یجورایی معاد رو زیر سوال میبره اما راستش به مرحله ای رسیدم که فقط میخام بدونم حقیقت چیه اصلا نمیتونم خودمو بزنم به اون راه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چندتا جهان داریم جاهایی غیر از زمین؟

قبل این دنیا که یکی بوده

قبل اونو نمیدونم

جهان قبل اینجا: بُعد جسم داشتیم و یه چیز سنگین تر از جسمم داشتیم که الان برامون قابل فهم نیست

وقتی توی این دنیای الان، میمیریم، بُعد جسممون کم میشه و سبک میشیم

دنیای بعدی: دنیای لامکان  هست یعنی مکان وجود نداره و میتونیم سریع جابه جا بشیم

اونجا که بمیریم، بُعد مکانمون کم میشه و میریم جهان بعدش که لامکان لازمان هست

اونجا که بمیریم وارد فاز قیامت و اینا میشیم

همه این جهان ها توی یه چرخه اتفاق میفته

اگه توی نت بزنی چرخه جهان هستی، عکسشو برات میاره

قبل این دنیا که یکی بودهقبل اونو نمیدونمجهان قبل اینجا: بُعد جسم داشتیم و یه چیز سنگین تر از جسمم دا ...

چقدر جالب عزیزم بنظرت هرکدوم از ما چندبار به این دنیای کنونی نمیایم فقط یکباره حضورمون در اینجا؟

چقدر جالب عزیزم بنظرت هرکدوم از ما چندبار به این دنیای کنونی نمیایم فقط یکباره حضورمون در اینجا؟

اون چندبار اومدن، اسمش تناسخه و الان دیگه زیاد کسی قبولش نداره

اینی که من گفتم اسمش تسلسله

و علاوه بر چیزایی که گفتم، قضیه جهان های موازی هم مطرحه

یعنی بی نهایت چرخه، موازی همین چرخه ای که الان توش هستیم

جهان های موازیم بزنی توی گوگل، برات میاره