2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا فهمیدی

فهمیدم دیگه 

من تو زندگی قبلی یه آدم مستقل تنها چهل ساله بودم که از ارتفاع افتادم پایین ولی نمی دانم خودکشی بوده یا نه با صورت افتادم و مردم به همین دلیل رو گونه هام جای جوش ه

چه سوال مزخرفی

به جای تعصب رو دین و مذهب رو اصل حقیقت و خود خدا تعصب داشته باشید بهتر نیس؟اینجوری به کافر بودن و مرتد و لینجور چیزها محکوم نمیشی چون میخای بدونی اصل داستان چیه گناهیی نکردی پس

بیشتر توضیح میدین ما جاهلا هم یه چیزی گیرمون بیاد؟

عزیزید؛ اختیار دارید. بله حتما.

واقعیت این است که روایات وجود ذری انسان ها تفسیرهای گوناگونی دارد؛ حال آنها را به هر شکل بخواهیم معنا کنیم، باید دقت کنیم که همۀ عالم قبل از دنیا عالم ذر نیست؛ بلکه مراتب دیگری هم دارد که از آن با تعابیر عالم اظله، عالم اشباح و عالم میثاق و ... یاد می‌شود و در کنار اینها، بخشی و مرتبه ای هم عالم ذر هست و هر کدام از این اصطلاحات برای خودش اشاره به بُعد خاصی دارد.

روح انسان پس از مرگ و انقطاع از بدن مادی به عالم بالاتر یعنی برزخ عروج می‌کند و تا روز قیامت و رستاخیز برپا نشده در عالم برزخ است. مراد از عالم برزخ، عالم قبر است؛ عالمی که انسان در آن یک نوع زندگی خاصی تا قیامت دارد.

عزیزید؛ اختیار دارید. بله حتما.واقعیت این است که روایات وجود ذری انسان ها تفسیرهای گوناگونی دارد؛ حا ...

من خودمم به اینکه زندگیمونو همه چالشاشو قبلا خودمون انتخاب کردیم اعتقاد دارم اما تناسخ و بازگشت روح به جسم های مختلف برام سوال بزرگی هست که این تجربه هایی موجود که بعضیا دربارش حرف میزنن برای چیه پس چرا بعضیا چندبار به دنبا میان چون اگه سرچ کنید افراد زیادی اینو گفتن

به جای تعصب رو دین و مذهب رو اصل حقیقت و خود خدا تعصب داشته باشید بهتر نیس؟اینجوری به کافر بودن و مر ...

توحید دو تا ساحت داره: ساحت جهان بینی، ساحت ایدئولوژی.

توحید در ساحت جهان بینی رو به راحتی میشه اثبات کرد. در ساحت ایدئولوژی یه کم تفکر لازمه. کاش پیشم بودی کامل بهت توضیح میدادم. اگه اهل تبریز باشین، من میتونم بیام با هم بشینیم و صحبت کنیم.

توحید دو تا ساحت داره: ساحت جهان بینی، ساحت ایدئولوژی.توحید در ساحت جهان بینی رو به راحتی میشه اثبات ...

نه متاسفانه تبریز نیستم خیلی دلم میخاد با کسی بشینم دربارش حرف بزنم چون خودمم پنج ماه پیش یه تجربه یبیداری داشتم