2777
2789
عنوان

اگه پسری ک رابطه ده یازده ماهه دارید باهاش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂خدا لعنتت نکنه

واقعا پسری بخواد اینجوری برام شاخ بشه، نه شب دم دره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

االانم واسه اون زانوی غم بغل نگیر، امتحاناتو با نمره خوبی پاس کن ک بفهمه اونقدر اهمیتی نداشته

فقط میدونم خستم و بعد اون داغون میشم این چ شرطیه گذاشته این چ لجبازی با من داره اخه منکه همه کار براش کردم هر طوری ک گفت همون شدم بشدت بدقلقه خودش دعوا راه انداخت سر ی مسئله پیش و پاافتاده بود امون نمیداد من حرف بزنم منم خیلی اذیت شدم داد و بیداد کردم زورش داشت حالا داره مثلا تلافی میکنه 

از نبودنش تمام قلبم اتیش میگیره خیلی دوسش دارم اما این اخلاقارو هم داره میدونم کوتاه میاد اما ممکنه ...

والا باید همه جوانب رو ببینی  دوست داشتن یک طرف مسئله هستش و زندگی کردن باکسی با این خصوصیات زیر یک سقف مسئله دیگر 

چون ممکنه بعدها این خصوصیات اذیتت کنه چون قطعا زیر یک سقف بری چون همیشه باهم هستید زیاد این اخلاق رو باید تحمل کنی

به هر حال عزیزم ارزوی موفقیت و خوشبختی میکنم برات

چرا مهمه من عاشق رشتمم تاحالام برای این اقا خیلی زحمت کشیدم همه جا هم خودمو بهش ثابت کردم الان ی ترس ...

بابا ولش کن بره

از چی‌ میترسی؟

گیر یه ادم سمی واقعی افتادی، از این میترسی ک پس فردا تنها بمونی؟ تنهایی بهتر از همنشین بده

کات کن و مستقیم برو تراپیست

شماره . ایدی . عکس همه چیش رو هم پاک کن

این پسره الدنگ دومی نداره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فقط میدونم خستم و بعد اون داغون میشم این چ شرطیه گذاشته این چ لجبازی با من داره اخه منکه همه کار برا ...

فردا تلفنی با مشاور صحبت کن، شماره اشون توی گوگل راحت پیدا میشه یکیش هم ۱۴۸٠ عه

.

فقط میدونم خستم و بعد اون داغون میشم این چ شرطیه گذاشته این چ لجبازی با من داره اخه منکه همه کار برا ...

ببین یادت باشه این پسره که باید برای رسیدن به دختر خودشو ثابت کنه

هر وقت جای دختر و پسر عوض بشه، آسیب زاست مخصوصا برای دختر

چکار کنم ب نظرتون با توجه ب شرایطی ک توضیح دادم حتی اگه طرفو خیلی دوست داشتین هم این بود نظرتون ؟

بله

نزدیکترین و مهمترین افراد زندگیم وقتی بهم ظلم کنن مستقیم میگم نه

بابا ولش کن برهاز چی‌ میترسی؟گیر یه ادم سمی واقعی افتادی، از این میترسی ک پس فردا تنها بمونی؟ تنهایی ...

از اینکه با شخص دیگه وارد رابطه شه 

از اینکه شخص دیگه رو غیر من خوشبخت کنه 

از طرفی موقعیت اجتماعی و مالیش خدا 

از طرفی دوسش دارم و کلی براش زحمت کشیدم اما خب اون اخلاقا رو هم داره ک گفتم