از سر یسری لجبازی نرو دانشگاه حالا بعد مدتها کوتاه میاد یعنی شایدسه هفته بعد اما تو این روزایی ک لج کرده ک نباید بیایی دانشگاه این وسط امتحان میانترمم داشته باشی سه واحدی بعد تهدید کرده باشه اگه بری تمومش میکنم رابطه رو یا منو انتخاب کن یا ...چکار میکنید تو دوراهی بدیم خیلی دوسش دارم اما حرف حرف خودشه منم امتحان میان ترم هام بین چهار الی پنج نمره دارن چ غلطی کنم حرفم حالیش نیست 😔سر ی دعوا داره اینطوری میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
فقط میدونم خستم و بعد اون داغون میشم این چ شرطیه گذاشته این چ لجبازی با من داره اخه منکه همه کار براش کردم هر طوری ک گفت همون شدم بشدت بدقلقه خودش دعوا راه انداخت سر ی مسئله پیش و پاافتاده بود امون نمیداد من حرف بزنم منم خیلی اذیت شدم داد و بیداد کردم زورش داشت حالا داره مثلا تلافی میکنه
چرا مهمه من عاشق رشتمم تاحالام برای این اقا خیلی زحمت کشیدم همه جا هم خودمو بهش ثابت کردم الان ی ترس ...
بابا ولش کن بره
از چی میترسی؟
گیر یه ادم سمی واقعی افتادی، از این میترسی ک پس فردا تنها بمونی؟ تنهایی بهتر از همنشین بده
کات کن و مستقیم برو تراپیست
شماره . ایدی . عکس همه چیش رو هم پاک کن
این پسره الدنگ دومی نداره
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
فقط میدونم خستم و بعد اون داغون میشم این چ شرطیه گذاشته این چ لجبازی با من داره اخه منکه همه کار برا ...
ببین یادت باشه این پسره که باید برای رسیدن به دختر خودشو ثابت کنه
هر وقت جای دختر و پسر عوض بشه، آسیب زاست مخصوصا برای دختر
چکار کنم ب نظرتون با توجه ب شرایطی ک توضیح دادم حتی اگه طرفو خیلی دوست داشتین هم این بود نظرتون ؟
بله
نزدیکترین و مهمترین افراد زندگیم وقتی بهم ظلم کنن مستقیم میگم نه