2777
2789
عنوان

اگه پسری ک رابطه ده یازده ماهه دارید باهاش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 76 پست
ن میدونم بهونه نیست اما خودشم زیاد پیگیر درس نیست از بس مایه داره باباش میلیاردرن براش تحصیلات مهم ن ...

عزیزممممم چرا مقاوت میکنی در برابر فهمیدن  این کارت حماقته محضه

اون پشتش ب باباش گرمه، تو پشتت ب کی گرمه؟ برای اون تحصیلات مهم نیس برا جامعه مهمه، اصلا جامعه به کنار برای خودت مهم نیست؟ 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما اضافه کنم ک همو دوس داریم رابطمون تا حد زیادی جدیه و کلی قول و قرار طرف بچه مایه دار و پولدار ...

هزاران هم پول داشته باشه بعدها به مشکل میخوری همه چیز پول نیست 

وقتی اخلاق نداره به چه درد میخوره 

ادم باید با شوهرش دلش خوش باشه نه همش در جنگ و دعوا باشه بعدها با این اخلاقش زندگی برات زهر میشه و پشیمان میشی از انتخابت

بهش بگو یا اخلاقت رو درست کن یا قید من رو بزن برای همیشه 

دختر باید موقع ازدواج حق تحصیل و حق اشتغال بگیره . اون ک ازدواجه وای ب حال دوره دوستی . تمومش کن باب ...

خیلی بچه مایه داره خیلی پولداره باباش بهترین پست شهر وداره حرف اولو میزنه رستورانم داره میلیاردر اما بدبینه عصبیم هست یکم تنده بازم بااین اوصاف کات میکردین ؟

هزاران هم پول داشته باشه بعدها به مشکل میخوری همه چیز پول نیست وقتی اخلاق نداره به چه درد میخوره ادم ...

از نبودنش تمام قلبم اتیش میگیره خیلی دوسش دارم اما این اخلاقارو هم داره میدونم کوتاه میاد اما ممکنه دوسه هفته دیگه ک امتحان میان ترمم تموم شع اونوقت از هر درس پنج نمره ندارم 🙄

میزنم دهنش و میرم دانشگاهگمشه برهنیازی به یه مفت خور بی غیرت ندارم که برا من رگ گردن باد میکنه

😂😂

خدا لعنتت نکنه 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

واسه ی همچین ادم شیرین عقلی بنظرم ارزشش رو ندارهطرف تو صد سال پیش مونده با این افکارش

ممنون بابت نظرتون من رشتم رشته خیلی خوبیه. تازه شروع کردم براای رشتمم مقاله نویسی ک این اقا الان هی داره لج بازی میکنه میدونم دوهغته دبگ کوتااه میاداما تو این دوهغته حداقل چهار درسم.و پنج نمره نگرفتم

عزیزممممم چرا مقاوت میکنی در برابر فهمیدن این کارت حماقته محضهاون پشتش ب باباش گرمه، تو پشتت ب کی گ ...

چرا مهمه من عاشق رشتمم تاحالام برای این اقا خیلی زحمت کشیدم همه جا هم خودمو بهش ثابت کردم الان ی ترس عجیبی دارم از رفتن ونبودنش دلم شکسته واقعا 😞