2777
2789
عنوان

چرا همچین کاری کرد پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 34 پست
حوصله نداشته ، اصن براش مهم نبوده ک بلاک کنه..بحث سر چی بود؟

خودم اصلا کات کردم دوباره پشیمون شدم بهش پیام دادم دست تلفن که خیلی ناراحت بود و از دست من بغض کرده بود چون تو حضوری خیلی باهاش تند حرف زدم پشت گوشی منتظر بود که من بهش بگم بیا با هم حضوری صحبت کنیم و آشتی کنیم ولی نگفتم و تقصیر رو انداختم گردن اون 

اونم اینجوری کرد الآنم می‌دونم که دلش برام تنگ شده منم دلم براش تنگ شده ولی دلم میخواد یه ذره نازم رو بکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم اصلا کات کردم دوباره پشیمون شدم بهش پیام دادم دست تلفن که خیلی ناراحت بود و از دست من بغض کرده ...

بچه ای؟ 

آشتی کن دیگه یه جوری دلش رو به دست بیار! 

فاصله بیشتر از این دیگه حماقتع

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بچه ای؟ آشتی کن دیگه یه جوری دلش رو به دست بیار! فاصله بیشتر از این دیگه حماقتع

چی بهش بگم ؟ خودم دیگه خجالت میکشم زنگ بزنم 

الان به نظر تو تقصیر من هست یا تقصیر اون ؟ 

بلاخره اون اپل یه کاری کرده که من ازش ناراحت بشم 

چی بهش بگم ؟ خودم دیگه خجالت میکشم زنگ بزنم الان به نظر تو تقصیر من هست یا تقصیر اون ؟ بلاخره اون اپ ...

تقصیر جفتتون!

هیچی ارزش اینهمه فاصله رو نداره هیچی!

مگر اینکه واقعا بخواین کات کنین‌.

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
این ادم الان استاد منهدوساله تهمت میزنم بهش واقعا دیوونش کردم ولی نشده بلاکم کنه

من خودم بهش گفتم بلاکم کن 

اون می‌گفت زنگ نزن خودم بعدا زنگ میزنم من بهش گفتم که هم زنگ میزنم هم پیام میدم ناراحتی بلاک کن اونم این کار رو کرد 

آخه قبلاً هم یه بار دعوا کرده بودیم اون می‌گفت زنگ نزن الان من هی زنگ میزدم بهش هر چی گفتم بلاک کن اون بلاک نکرد این دفعه هم بخاطر سری قبلی بهش گفتم بلاک کن ولی خب نقشه ام این دفعه جواب نداد 

من میخواستم ناز کنم ولی اون خیلی دیوونه هست چرا نازم رو نکشید ؟

دیگه عزیزم میخواستی ناز چیو بکنی وقتی خودتم مقصر بودی ؟

بعدشم دیگه سه چهار روز گذشت خبری ازش نشد باید یه فکری میکردییییی آخه سه ماه فاصله! اصلا طبیعی نیس

من خودم بهش گفتم بلاکم کن اون می‌گفت زنگ نزن خودم بعدا زنگ میزنم من بهش گفتم که هم زنگ میزنم هم پیام ...

ببین اگه واقعا براش مهم بودی و دوست داشت برمیگشت خودش

الان ۳ماهه برنگشته

هیچ واکنشیم به پیامت نداده

اگه واقعا دوست داشت میرفت اون اکانت انبلاک میکرد باهات صحبت میکرد 

این ادم الان استاد منهدوساله تهمت میزنم بهش واقعا دیوونش کردم ولی نشده بلاکم کنه

منم بهش هم خیلی گیر میدم و هیچ تهمت میزنم ولی اون هر سری توضیح میده 

با قهر کردن من مشکل داره حتی با تهمت زدن و حساس بودن و داد و بیداد کردن من مشکلی ندارن فقط میگه هر کاری می‌کنی موقع دعوا نزار نرو من قهر میکنم میگم خداحافظ میزارم میرم 

خیلی این اخلاق بدی هست نمی‌دونم چه جوری ترکش کنم 

خب الان زنگ بزنم بهش ؟ چی بگم بهش ؟

ببین دوباره بهش پیام بده دل خودت اروم بگیره

بهش بگو یه قرار لطفا بذاریم باهم حضوری صحبت کنیم اگه هنوزم این رابطه برات باارزشه

اگه جواب داد که هیچی اگه نداد دیگه بهش پیام نده اگه خواست خودش میاد