2777
2789
عنوان

چرا همچین کاری کرد پارتنرم

255 بازدید | 34 پست

من با پارتنرم دعوامون شد یعنی من هی بهش تهمت الکی زدم

بعدش بهم ویس داد گفت همه چی تمومه دیگه هیچ راه برگشتی نیست دیگه تمومه با جدیت بهم گفتش

ولی اون ویس ۲دقیقه نشد پاکش کرد

چرا پاک کرد اخه؟

نمیتونسته کات کنه باهات دوست داره

اون حرفشم از رو عصبانیت بوده

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

عصبانی شده یه چیزی گفته

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا عاشقته اینقدر لوس نکن خودتو

😂 دنبال چی هستید شما اقای فردوسی پور

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عصبانی شده یه چیزی گفته

منم با عشقم دعوا کردم هی بهش زنگ میزدم و پیام دادم گفت پیام نده خودم بعدا زنگ میزنم ولی من گوش ندادم و بهش گفتم که هم زنگ میزنم هم پیام میدم ناراحتی بلاک کن 

اونم منو بلاک کرد و الان سه ماهه بلاک هستم از پیام های متنی 

بعد تو تلگرام بهش پیام دادم سین نمیزنه بلاک هم نمیکنه 

چت تلگرام رو پاک کرده  با لست سین و پروفایل رو هاید کرده 

با اکانت جدید پیام دادم سین زد جواب نداد 

دوباره است سین و پروفایل رو هاید کرد 

اینا چه معنی داره ؟ 

منم با عشقم دعوا کردم هی بهش زنگ میزدم و پیام دادم گفت پیام نده خودم بعدا زنگ میزنم ولی من گوش ندادم ...

کات کرده! واضحه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم با عشقم دعوا کردم هی بهش زنگ میزدم و پیام دادم گفت پیام نده خودم بعدا زنگ میزنم ولی من گوش ندادم ...

معنیش مشخصه وقتی ۳ ماهه بلایی یعنی دنبال بهونه بوده خودت و نچسبون بهش بلاک کن بره

پس چرا با اکانت جدید پیام دادم بلاک نکرد ؟

حوصله نداشته ، اصن براش مهم نبوده ک بلاک کنه..

بحث سر چی بود؟