2777
2789
عنوان

چرا همچین کاری کرد پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 34 پست
منم بهش هم خیلی گیر میدم و هیچ تهمت میزنم ولی اون هر سری توضیح میده با قهر کردن من مشکل داره حتی با ...

ببین خب توام الکی قهر نمیکردی که یه دلیلی داشته

اون مرد بود باید درکت میکرد

به قران مجید من این ادم ۲ساله هرروز بهش توهین کردم و تهمت زدم ولی بلاکم نکرد اصلا همیشه ام فاصله گرفته یک هفته یا دوهفته یا حدااقل یک ماه ولی خودش پیام داده

ببین دوباره بهش پیام بده دل خودت اروم بگیرهبهش بگو یه قرار لطفا بذاریم باهم حضوری صحبت کنیم اگه هنوز ...

باشه این کار رو شاید انجام بدم باید روش فکر کنم 

من خیلی مغرور هستم و اصلا نمیتونم اجازه بدم کسی باهام اینجوری رفتار کنه 

تنها کسی که جرعت کرده با من اینجوری رفتار کنه و من ازش ناراحت نشم همین آدم بوده تا الان هر کی باهام اینجوری رفتار کرده کاری کردم که از رفتارش با من پشیمون شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خب توام الکی قهر نمیکردی که یه دلیلی داشتهاون مرد بود باید درکت میکردبه قران مجید من این ادم ۲س ...

ما هم تا الان چهار سری دعوا کردیم دو سری رو اون خودش بهم پیام داده معذرت خواهی کرده چون من قهر کردم قهرم بی سر و صدا بود 

یه دفعه من معذرت خواهی کردم ازش و فرداش با هم آشتی کردیم مثلاً امروز غروب دعوا کنیم فردا صبح آشتی کنیم 

سری آخر من دعوا کردم بهش گفتم دیگه به من نه زنگ بزن نه پیام بده بعدش هم قهر کردم ازش و پا شدم اومدم و کلی حرف دیگه هم بهش زدم و معذرت خواهی هم نکردم 

باشه این کار رو شاید انجام بدم باید روش فکر کنم من خیلی مغرور هستم و اصلا نمیتونم اجازه بدم کسی باها ...

خب ادما کلا برای یه نفر انقد کوتاه میان و غرورشون میذارن زیر پاشون

من خودم از تو بدترم ولی برای این نمیتونم با غرور برم جلو

چون دوسش دارم

اگه غرورمو بخوام انتخاب کنم یعنی اصلا دوسش ندارم

ولی طرف مقابلتم باید کوتاه بیاد نه اینکه فقط تو تلاش کنی

یه بار بهش پیام بده اگه نشد دیگه ولش کن