2777
2789
عنوان

جای کتک خوردنم هنوز هست

| مشاهده متن کامل بحث + 7359 بازدید | 213 پست
کافر همه را به کیش خود پندارد دوست پسرم بوده انگار ممنون واقعا از درکت

خب عزیزم تو میگی شوهرم اگه اینکارو نکرد چی . شوهرت خودش کارو تموم کرده زیر بار هم نره ؟؟ .البته من اصلا شک نکردم بهت .. بخاطر این حرفات سو تفاهم پیش میا ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت همکاری کنه میتونی اونشب پاشنه پای خودت یا اونو یا حالا هرجای بدنشو ی کوچولو با تیغ ببره خونشو بریزه غائله تموم بشه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بکارتمو تو عقد از دست دادم حالا موندم چطوری شب زفاف پارچه خونی تحویل بدم

به دور از شخصیته خودتو کوچیک نکن.

یادمه مادرم میگف یکی تو قدیم شوهرش شب زفاف لای انگشت پاشو زخم کرده خون زده دستمالو

دوست عزیز شما مگه بکارت از دست ندادی خب خونش با چی پاک کردی چطور بود ؟ مشت بزن تو صورت شوهرت خون دما ...

شب بود تاریکی و پریود هم بودم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

چقدر روی مخی همش ی چیزی میگی این همه راهکار دادن دوستان 

بعد هم موضوع تاپیک این زدی که هم آمدن 

مطمئنم ی بچه سال هستی که کاربر ها گیر آوردی

برو بخواب عزیزم فردا مدرسه داری 

قسم نخوردین که رسوم غلط رو ادامه بدین ،تو این تفکر جاهلانه رو تغییر بده نزار نسل بعدی هم احمقانه رفت ...

دست من نیس پشت سرم حرف در میارن 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

جمع کنید این رسم لجنو

انگار سر دسته منم

خب عزیزم تو میگی شوهرم اگه اینکارو نکرد چی . شوهرت خودش کارو تموم کرده زیر بار هم نره ؟؟ .البته من ا ...

خیلی مردا زیر بار نمیرن خب مگه ندیدین اطراف 

هم زیر بار نرفتم نه اینکه دست ببره قبول نکنه 

نه دیگه اگه کم باشه خشک میشه میتونی از اون رنگ هایی که به عنوان خون میشه هم استفاده کنی

رنگ معلومه که