2777
2789
عنوان

این دختره ی بدبختو تو کوره سوزوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 4500 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پخش این اخبار فقط سطح خشونت و عادی شدن رو بین مردم عادی زیاد میکنه کاش فرهنگ عدم اشعه اخباب منفی و بد رو بهمون یاد بدن....

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خواهر شوهرم با ی پسر خودشیفته و خودخواه طلبکار اشنا شده بودهمیشه طلبکارش بود هیچکاریم براش نمیکرد فق ...

واقعا مگه کسی هم هست از اینا دفاع کنه😳

بابا حیوونم اینکارو نمیکنه با همنوعش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خیلی از مردهامتاسفانه گرگ ناموس دیگران هستندوسگ ناموس خودشون

خیلیاشون سگ ناموس خودشونم نیستن فقط کفتارن اینم دسترنج تربیت خود زناس 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

پخش این اخبار فقط سطح خشونت و عادی شدن رو بین مردم عادی زیاد میکنه کاش فرهنگ عدم اشعه اخباب منفی و ب ...

همه ما دختر و پسر داریم 

بزار بفهمیم تو‌کشور چه خبره 

اینکه مثل کبک سرشو بکنه تو برف و فکر کنه همه چی گل و بلبلی که هنر نیست 

خیلیاشون سگ ناموس خودشونم نیستن فقط کفتارن اینم دسترنج تربیت خود زناس

دقیقا

الان من این خبروخوندم ظاهرااصلش این بوده که جسدروزیدخاک باغی کع دخترروکشونده بوده به اونجادفن کرده ویه قسمتهایی ازبدنش روسوزونده بوده ظاهراابعدازخفه کردن دخترمیخواسته بسوزونتش کامل اماپشیمون شده بوده ودفنش کرده بوده وهمون شبم متواری شده بوده چون ازقبل سناریوروچیده بوده

دقیقاالان من این خبروخوندم ظاهرااصلش این بوده که جسدروزیدخاک باغی کع دخترروکشونده بوده به اونجادفن ک ...

علاقه ای ب جزئاتش نداشتم خقیقت چون ذهن متصوری دارم و الان جیغاش داره تو سرم پخش میشه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

علاقه ای ب جزئاتش نداشتم خقیقت چون ذهن متصوری دارم و الان جیغاش داره تو سرم پخش میشه

نمیدونم چرابه این مرتیکه لاشی دوباره اعتمادکرده ورفته اونجا

حالابایدمثل سگ فراری باشه