2777
2789
عنوان

این دختره ی بدبختو تو کوره سوزوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 96 پست
ادما؟ ولی اینا که ادم نیستن💔

ولی کنار ما دارن زندگی میکنن

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دلت خوشه هیییچ کاریش ندارن بهت قول میدم یکسالم زندانیش نمیکنن

دلم خوشه؟ن بابا کجا خوشه.... همیشه سر مظلومین ب باده .... ظالم سالمه...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خوشه؟ن بابا کجا خوشه.... همیشه سر مظلومین ب باده .... ظالم سالمه...

عکسش ص ۲ اومد

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ولی کنار ما دارن زندگی میکنن

ولی همچنان نظرم اینه که نباید میذاشتی

خانم باردار اینجاست🌸

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

حالا که تاپیکو دیدین نفری یه فاتحه یا صلوات براش بفرسید

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره دیدمش اینستا پره... خوشگل بوده بیچاره

بختش بد بوده

خواهر شوهرم با ی پسر خودشیفته و خودخواه طلبکار اشنا شده بود

همیشه طلبکارش بود هیچکاریم براش نمیکرد فقط استوری مثلا عاشقانه میزاشت شوهرم میگفت کچی جاییش نشکنه از اینهمه تلاش

توقع داشت تمام وقت و انرژی و محبت خواهر شوهرمو داشته باشه عین مادر 

اینجور مردا اختلال شخصیت دارن فکر میکنن از همه زنای دورشون طلبکارن و خودشون نباید هیچ تلاشی کنن رابطه کاملا یطرفه بنفع خودشون

البته اینا گیر یکی شبیه خودشون بیوفتن همه کاری هم بلدن هم انجام میدن 

از دخترای ساده سواستفاده میکنن

خدا این نسل مردا رو از روی زمین برداره

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

تا وقتی که یک مشت دو دول مغز از این نر ها دفاع میکنن وضع همینه یکجوری اشتباهاتشونو توجیه میکنن اینا هم هر گوهی میخورن الهی خودش بدتر سرش بیاد و بدترین شکل بمیره

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

تو یه کانال تلگرامی مردونه دیدم و ری اکتایی که بهش رفته بودن اینا بود 🤣🤌🤝👍👏😍 بعد میگن ازدواج اسونه چطور قراره مطمعن باشین ک انتخابتون یکی از اینا نیس ازدواج فقط یه جعبه شانسیه اگه بازش نکردین هیچوقت نکنین 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

🔴داستان قتل فجیع دختر اسلامشهری؛13 روز بعد پلیس قسمتی از خاکستر استخون‌های مبینا رو کشف می‌کنه و بع ...

یه بار به خانومی تاپیک زده بود تو پزشک قانونی کار می کرد 

می گفت یه قتل داشتیم دختره رو انداخته بودن تو کوره اجر پزی و همه بدنش سوخته بود و فقط یه تیکه از رحمش باقی مونده بود بعد اون قسمت دیگه بررسی کرده بودن و تو رحمش اسپرم پیدا کرده بودن بعد از چند تا مظنون ها آزمایش گرفتن و مشخص شد اسپرم برای کدوم هست و قاتل تونستند دستگر کنند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.