2777
2789
عنوان

خونه 200 متری تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 147 پست
تهران؟

بله شهریار

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایی که تا خرخره رفتیم تو وام قرض و قسط تاااازه تونستیم یه ۹۴متری بخریم🤕

مبااارکه به دل خوش باشه الهی تو خونتون همیشه صدای خنده هاتون باشه 🥰😍

تا وام و قسط نباشه پیشرفت خیلی سخت میشه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

مبارکه خیلی هم عالی چند میلیارد شد

مرسی عزیزم ۲ونیم 

البته پارسال

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
مبااارکه به دل خوش باشه الهی تو خونتون همیشه صدای خنده هاتون باشه 🥰😍تا وام و قسط نباشه پیشرفت خیلی ...

مرسی عزیزم ممنونم از دعای قشنگت💋

ان شاالله همه مستاجرا صاحب خونه شن

والا خیلی خوب گرفتید مبارک باشع

عزیزدلی مرسی

خب بگو چند سالته عمر اینو گرفتی ک‌بلذ باشی بگی چند سالته😂شوخی کردم البتهایالات برا مناطق تهران اصن ...

متولد ۱۳۶۳ 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

چقدم چصی میان که وای باورم نمیشه مگه خونه ۲۰۰ متری چیه که همه میگید فیکه والا عزیزم من خونه بالای ۱۲ ...

ذهنت فقیره ب ما چه

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

با 20 یا 25 ملیارد میشه اون خونه رو خرید؟

اسی اگه از تهران دل میکنی بیا تا بهت خونه 200 متری بفروشم با نصف پولت😂 تازه سونا و جکوزی و استخر و سالن ورزشم داشته باشه تو منطقه 1 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

من خونم ۵۰ متره محله خوبی هستیم بلوار کشاورز نزدیک پارک لاله میتونم بفروشم دوتا محله بیام شرق یا عرب یا طالقانی یه ۹۰ متری بخرم اما اینجا بزرگ شدم تو این محله ها بدنیا اومدم عادت کردم دوست دارم پارک لاله رو بلوار قدم میزنم حس خوبی بهم میده تو سایت گهواره یکبار صحبت شده بود گفتم وسآیلم زیاده مخصوصا وسایل بچم خونم کوچیکه پرسیدن چندمتره گفتم ۵۰ متر اما منطقه ومحلمون خئلی خوبه بعد یکبار با یه دختره معلوم نیست کدوم حلب ابادی زندگی میکرد یکدفعه گفت تو تو سگدونی زندگی میکنی گفتم بدبخت بیلمز سگدونی تو هستی که یه شهرستان دور افتاده زندگی میکنی بعد خونتو با خونه من مقایسه میکنی من محیط و منطقه برام مهمه ما حتی محله بد هم باشه جنوب شهر اینقدر فرهنگ داریم نگیم سگ دونی دختره از این عربتیها بود که فقط میگفت خونم ۲۰۰ متره تو یکی ازروستاهای دورافتاده تبریز زندگی میکرد هی گفت من خونم ۲۰۰ متره تو ۵۰ متر گفت چقدر داغونی هر وقت تونستی یک متر از خونه منو بخری اونوقت بیا خودتو مقایسه کن واقعا ناراحت شدم چون برای من محل زندگی مهمه نه متراژ باور کنید خونمو بفروشم برم اون حلب ابادی که اون زندگی میکنه فکر کنم یه دوسه هزار متری بتونم بخرم همینجا الان متری ۱۷۰ تومنه چندروز پیش از بنگاه سوال کردم میخاستم بدونم چقدره بخام یه چتدمتر بزرگتر بخرم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن