چقدر اینجا همه پولدارن همه خونه های با متراژ بالای 200 اونم تو شهر های بزرگ و همه قیمت های کلان تازه میگن مگه این پولداری هست؟😐😐😐😐😐😐
خدایی من حس میکردم مامانم با ارثی که بهش رسیده خیلی پولدار شده ولی دیدم نه چون اصلا زورش نمیرسه از این خونه ها توی مناطق خوبه شهر های بزرگ بخره و تازه اون زمان برسه به قشر متوسط جامعه😐😐😐😐😐😐
خواهشا تاپیک خونه دویست متری رو تمام کنید دیگه واقعا دارید به یه قشری توهین میکنید دیگه کافیه اصلا دلیلی نداره اینجا هی تاپیک بزنید ما هم 200 متر هستیم و اصرار کنید که دیگه زیر این متراژ زیر خط فقره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شهر بزرگ منطقه گرون قیمت و ضعیف و متوسط داره! بسته به منطقه میشه گفت ۲۰۰ متر لاکچریه یا نه ، در حالت ...
اتفاقا تو مناطق متوسط یا پایین شهرم که باشه بازم لاکچریه الان دیگه کمه کم متری 10 تومن هست قیمتش و خونه 200 متری تو منطقه پایین هیچی نباشه قیمتش 2 میلیارده پس لاکچریه ...
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب به نطر تو این پول کمه؟این ادما جز قشر بالا نیستن؟
عزیزم پول زیادیه ما هم توان خرید نداریم صاحب خونمون ب شدت پولدار بود ولی ما متوسطیم اما در حد رهن این خونه داشتیم میگم خونه های ۲۰۰ متر صرفا برا آدمای میلیاردر نیست
اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀
ماالان مستاجریم ولی تا چندسال پیش خونه ۷۰۰/۸٠٠ متری داشتیم ولی از اینکه مستاجریم راضی تر هستیم تا زمانی که صاحب خونه بودیم بخاطر اینکه از روستا اومدیم شهر
حالا ما خودمون شهرستانی هستیم این متراژ عادیه ولی تو تهران واقعا سخته.بعد کسی که همچین خونه ا ی خریده باید چند تا خدمتکار بگیره نه که خودش بشینه طی بکشه