2777
2789
عنوان

خونه 200 متری تو تهران

2352 بازدید | 147 پست

چقدر اینجا همه پولدارن همه خونه های با متراژ بالای 200 اونم تو شهر های بزرگ و همه قیمت های کلان تازه میگن مگه این پولداری هست؟😐😐😐😐😐😐

خدایی من حس میکردم مامانم با ارثی که بهش رسیده خیلی پولدار شده ولی دیدم نه چون اصلا زورش نمیرسه از این خونه ها توی مناطق خوبه شهر های بزرگ بخره و تازه اون زمان  برسه به قشر متوسط جامعه😐😐😐😐😐😐

خواهشا تاپیک خونه دویست متری رو تمام کنید دیگه واقعا دارید به یه قشری توهین میکنید دیگه کافیه اصلا دلیلی نداره اینجا هی تاپیک بزنید ما هم 200 متر هستیم و اصرار کنید که دیگه زیر این متراژ زیر خط فقره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ک خونه نداریم 💔 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

شهر بزرگ منطقه گرون قیمت و ضعیف و متوسط داره! بسته به منطقه میشه گفت ۲۰۰ متر لاکچریه یا نه ، در حالت کلی نیست و پز دادن محسوب نمیشه مگر اینکه در جاهای گرونی مثل زعفرانیه و ولنجک و پاسداران باشه

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

ماهم خونمون معمولیه ولی واقعا هستن تو اینجا که خونشون بزرگه

بله هستن ولی دلیل نمیشه همه تاپیک بزنن بگن ما خونمون 300 هست زیر این دیگه خونه نیست تازه توی شهر های بزرگم هستیم 

والا بالا ۲۰۰مترشم هست منتهی اینا از قبل خریدن ... الان هم اگر ارث خوب ب کسی برسه اونم خوش جا باشه میتونن بخرن وگرنه با این درامدها حالا بدون کمک   اصلا نمیشه همون ۱۰۰مترشم  خرید...‌‌.. حتما باید یا ارث برسه یا درامد بالا داشته باشیم.. 🤧

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

درکل حرف شکا با اونا فرق زیادی نداره اونا شما رو تکذیب میکنن شما اونا رو 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

پولدار خونه هزار متری به بالا خونه باغ .... مناطق خوبه ،یا آپارتمان ۲۵۰به بلا میگن اونم منطقه یک و دو

۲۰۰متر تو اطراف تهران پولدار حساب نمیشه، معمولیه 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

چقدم چصی میان که وای باورم نمیشه مگه خونه ۲۰۰ متری چیه که همه میگید فیکه والا عزیزم من خونه بالای ۱۲ ...

دقیافه تعجب می‌کنم 

میگن وای ما فامیلمون 300 خودمون 280 هست وای زیر این متراژ خط فقره 

زشته واقعا