2777
2789
عنوان

مصیبتی به نام دبیرستان

101 بازدید | 19 پست

اون روحیه شکننده بودن رو از راهنمایی داشتم سر ۱۹.۷۵ خودمو پاره میکردم ک چرا معلم بیست نداده؛ تصور کنید که الان چقدر دارم اذیت میشم ولی ایندفعه با نمرات خیلی افتضاحی مواجه شدم؛ مجبور شدم دهم رو تکرار پایه کنم؛ بازم نمرات ب همون وضع ادامه داره؛ افسردگیم خیلی بیشتر شده؛ و از خودم متنفرم... دوست دارم خودکشی کنم و بمیرم... بخدا خسته شدم ای کاش همون کلاس شیشم ک افکار خودکشی داشتم انجامش میدادم و تموم میشد... نمیدونم این نمرات مدرسه رو چیکار کنم با غول بزرگ تری ب نام کنکور هم مواجه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کل زندگیت رو قرار بدی برای ی رشته خاص... تموم فکر و ذکرت میشه دانشگاه

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی کسی که کل زندگیش یه رشته خاصه باید به جای اینکه فکر خودکشی و اینکه وای چقد سخته یه برنامه ریزی خوب بکنه بشینه سر درسش

بابا انقد خودتون رو با درس خفه نکنیددددد انقد به خودتون فشار نیارید تلاش کنید درس بخونید دیگه هرچی شد شد شما تلاش خودتونو کردید ۴تا نمره ی الکی میخواد چی بشه ۲ سال دیگه کسی نمیاد از شما بپرسه نمره ی فلان درس دبیرستانت چند بود بیخیال بعدا سنت بره بالاتر میفهمی این چیزا چقد بی اهمیت بود و الکی خودتو سرشون حرص میدادی

اشک شو،اما نه تو غم.

بابا انقد خودتون رو با درس خفه نکنیددددد انقد به خودتون فشار نیارید تلاش کنید درس بخونید دیگه هرچی ش ...

انقدر دوست دارم این تفکرو داشته باشم... من کلاس ششم بخاطر نمره خوب ریاضی دستمو زخم کردم باورت میشه؟ میگفتم چرا خیلی خوب نگرفتم و واقعا دلم میخاست از ی جایی خودمو پرت کنم پایین انقدر ک روحیم نابوده و فکر کردن ب همین مسائل بقران اجازه نمیده لذت یادگیری رو تجربه کنم؛ از بس فکرم ب این مشغوله ک خب نمره م چی میشه نتیجع کنکور چی میشه... 

ای کاش ی نفر این اطمینان رو بهم بده ک مهم نیست

تو ک بالاخره ب اون رشته خاص میرسی چ زود چ دیر بالاخره می رسی...

ببین دبیرستان سخت هست ولی نه اونقدری که تو با معدل نوزده و ۷۵ که راهنمایی داشتی نتونی جمعش کنی پس الکی فاز منفی برندار تو تلاشتو بکن هرچی شد شد اینجا مث راهنمایی نیست به شب تا صبح بتونی امتحانو جمع کنی اینجا کل سال پاره ای پس از همین الان بخون 

من یه مقدار تجربه دارم درباره کنکور و برنامه ریزی اگه دوست داشتی کمکت کنم

مشکلم اینه ک انقدر به نگرانی ها و نتیجه فکر میکنم و ذهنم درگیر میشه که حتی موقع درس خوندن هم این افکار با من همراهه هیچوقت نشده لذت مفهومی خوندن و یادگیری و با تموم وجود تلاش کردن رو تجربه کنم چون مدام نگران نتیجه ام... 

وسواس فکری دارم و دارو هم مصرف میکنم

مشکلم اینه ک انقدر به نگرانی ها و نتیجه فکر میکنم و ذهنم درگیر میشه که حتی موقع درس خوندن هم این افک ...

میدونم چی میگی اما همین باعث میشه همون وقتی که میخونی هم چیزی نفهمی

ببین الان تو دهمی واقعا برا کنکور شروع کردنت دیر نیست 

اولین کاری که باید بکنی اینه که هر روز بعد مدرسه یکم استراحت کن بعد بشین درسای همون روز که معلما درس دادنو بخون

مثلا چارساعت وقت میذاری دو ساعتش این باشه

دو ساعت برگرد عقب اونایی که از اول مهر گفتنو‌ بخون

وقتی قبلیا تموم شد حالا دو ساعت که درسای امروزتو خوندی شروع کن تست بزن از اول 

برا اینکه بتونی تست بزنی باید اول تشریحیشو‌ بفهمی و نمره هاتو بکشی بالا بعد تو فکر کنکور باشی مخصوصا الان که معدل هم مهم شده

فقط اگه میخوای واقعا نتیجه بگیری شروع کن و بهونه هارو بریز دور 

از خوابت بزن از تفریحت بزن از گوشیت بزن