2777
2789
عنوان

مصیبتی به نام دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 19 پست
انقدر دوست دارم این تفکرو داشته باشم... من کلاس ششم بخاطر نمره خوب ریاضی دستمو زخم کردم باورت میشه؟ ...

ببین تو خیلی خودت رو اذیت میکنی اینجوری پیش بری سال آخر انگیزه ای برای تلاش و ساعت ها درس خوندن برات نمیمونه نمره مهم هست ولی انقد ارزش نداره که بخوای به خودت آسیب بزنی یا جون خودت رو به خطر بزنی همیشه سعی کن تعادل داشته باشی درست رو بخون تلاشت رو هم بکن فردا نمره هم کم بگیری باز شرمنده ی خودت نیستی سرت پیش خودت بالاعه که تلاشت رو کردی نگران رشته و دانشگاه هم نباش اونجا هم میری خبری نیست ما رفتیم ولی دنبال بهونه ایم بپیچونیم خلاصه که خودت رو اذیت نکن به هرچیزی به اندازه ی ارزش اون چیز اهمیت بده نه بیشتر

اشک شو،اما نه تو غم.

میدونم چی میگی اما همین باعث میشه همون وقتی که میخونی هم چیزی نفهمیببین الان تو دهمی واقعا برا کنکور ...

ممنونم؛ اگه بتونم این افکارو کمتر کنم خیلی بازدهیم بیشتر میشه. شما راهکاری برای این مشکل ندارید؟ ببین مثلا من فکر میکنم اگه بعد ۱۰ ۱۲ سال کنکور پزشکی قبول بشم مردم راجع بهم چی فکر میکنن... مسخرم میکنن؟ 

افکار سمی دارم... ولی واقعا جلوگیری میکنه از درس خوندنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم؛ اگه بتونم این افکارو کمتر کنم خیلی بازدهیم بیشتر میشه. شما راهکاری برای این مشکل ندارید؟ ببی ...

۱۰ ۱۲ سال اخه چه خبره دختر چرا به اینا فک میکنی

مردم در هر حالتی مسخره میکنن اصلا مهم نباشه واست برا خدا هم حرف درمیارن ما که بنده خداییم

تو مطمئن باش اگه واقعا بشینی سرش و اراده تو قوی کنی سال اول نهایت دوم قبول میشی وقت زیاد داری نگران نباش

بجای اینکه چند سال اینده رو ببینی ماه اینده رو ببین

تا ماه اینده هدفاتو بنویس مثلا میخوام تا اخر ابان فلان فصلا رو تا اینجا کار کنم