2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال کنکور خوبه اینجوری باشیولی کل دبیرستان نهنباید تک بعدی باشی

ارهههه قبول دارم واقعا فشار میاره اگه اونطوری بخونی سال اخر کم میاره می تونم بپرسم الان چی می خونی؟البته اگه دوست داشتی بگو

می تونم بپرسم چه چیزیو؟البته اگه خیلی خصوصیه می تونید بیانش نکنید

قرص گین آپ کل هرمونامو به هم ربخت تنبلی تخمدان شدید گرفتم و الان برای بارداری به مشکل خوردم😢

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

درس میخوندم فقط دوس پسر هم نمیگرفتم

درس خوندن تعادلش خوبه البته بازم بستگی به علاقه طرف داره که به همون میزان تلاش کنه شاید شما هدفتون بزرگ بوده

دقیقاااا دوس پسر روح و روان ادمو بهم می ریزه ادم امنش به وقتش پیدا میشه نباید دویید سمتش قبول دارم

ازدواج نمیکردم تو اون سن.ادامه تحصیل میدادم.مدرسه رو اونقدر جدی نمیگرفتم وقتی میدونستم قرار نیس ادام ...

می تونم بپرسم چن سالگی ازدواج کرده بودید؟

ارههه اکثر کسایی که ازدواج زود کردن ناراضین و میگن باید ادامه تحصیل می دادیم واقعااا تحصیل و مستقل شدن مهمه قبول دارم

درسته امیدوارم مشکلاتتون حل بشه

می تونم بپرسم چن سالگی ازدواج کرده بودید؟ارههه اکثر کسایی که ازدواج زود کردن ناراضین و میگن باید ادا ...

۱۷سالگی🙃از همسرم ناراضی نیستما ولی زود تو سختیای زندگی رفتم انگار از بچگی یهو پرت شدم تو بزرگسالی

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
صد در صد یکسال پشت کنکور میموندم تا رشته بهتری قبول بشمتنها حسرت اون سالهام همینه که دانگشاه روزانه ...

ولی اکثرا با پشت کنکور موندن کم میارن دیگه خسته میشن مغز نمی کشه ادامه بده البته به اراده هم بستگی داره

هیییی امیدوارم اگه تونستی بتونی دوباره کنکور بدی

ولی اکثرا با پشت کنکور موندن کم میارن دیگه خسته میشن مغز نمی کشه ادامه بده البته به اراده هم بستگی د ...

دیگه درسها رو یادم رفته و کنکور خیلی عوض شده

الان ۳۵ سالمه و بعد کارشناسی ارشد رو هم گرفتم ولی علاقه ایی به رشته ام نداصتم اجباری بود 

باهرکسی رفتو امد نکن هیچوقت نگو فلانی تحصیل کردس یا پولدار یا خوشگل حتما ادم خوبیه گول ظاهر نخوراز ا ...

دقیقاااا بعضی ادما لیاقت هم صحبتی و رفت و امد ندارن

دقیقااا بعضیا فقط نمایشن حقیقتی پشتش نیس

همون ادمای مغرور و خودشیفته بلهههه کاملا قبولش دارم ادمای خودشیفته فقط خودشونو می بینن و واقعا مخربن

متاسفانه هنوز اون افکار پوچ قدیمی تو ذهن خیلیاس امیدوارم درست شن

بله اینم کاملا درسته تست کردن اون شخص قبل از ازدواج خیلییی مهمه چون امکان داره بعد از ازدواج زخم روحی بزرگی بخوره ادم که جبران ناپذیره الان مردم از دوس پسراشون صدمه می بینن داغون میشن چه برسه با یکی بری زیر یه سقف و روانی و مریض و تنوع طلب باشه دیگه هیچ و پوچ میشه ادم اره یه کتاب می خوندم نوشته بود ما ادما خودمونو نمی تونیم عوض کنیم حالا در تلاشیم کسی دیگرو عوض کنیم