2777
2789
عنوان

با این پسره که کراشم شده باید چجوری برخورد کنم 🚶‍♀️🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 59 پست
اهاا ببین اصن حرف دوس داشتن و اینا بهش نمیزنم دیگ ک فک نکنه وابسته ام یا چیزی ینی ازین حرفا بزنم؟

ببین

فک کن شوهرته اصلا

وقتی یه شوخی کردم بگو وای عاشقتم پسر

هیچی ازش تعریف کن

بگو چشات فلانه لبات فلانه جذابی

دلت پاکه چقد نازی و...

من حال خودمم ندارم مشتی.

میشه لطفا بگی چجوری شد؟ منظورم از لحاظ اینکه مثلا اون بهت گفت ؟ یا بدون اینکه اعلام کنید مثلا همو بغ ...

چی؟ دیت اول؟ اره اون پیشقدم شد منم اجازه دادم بش😐چون تو چت خیلی گفته بودیم ازین حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم اشتباهه

خوبه ک میدونی اشتباه کردی 

یکم باید خودتو میگرفتی تا جذب بشه 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

کراش خوب نیس رابطه ادمیزاد داشتن خوبه

اول باید از یکی خوشت بباد ک بری ت رابطه ک اون یکیم نداریم هعی خدا😂بعد مردم قرار میزارن ت کوچه بن بست🙊

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

الان از اولی که حرف زدیم باهاش خوب بودم از فردا سرد شم یعنی؟ اخه اون هنوزم سردت باهام مثل اولا نیس

بازم چند روز دیگه حسابی روش وقت بزار بهش عشق بده آویزون بازی در نیاری ها هر از گاهی پیام و زنگ محبت آمیز بعد یهو ولش کن سرد شو حسابی کمرنگ شو اون میاد سمتت دیت اول باهاش رابطه داشتی؟

این کاره راحته خب من ازش خوشم میاد ینی اب نمک میمونم همیشه؟😭

عزیزم این ادم بدرد نمیخوره ، تو باید بری با یه ادم با اصالت و باشخصیت و اهل کار و زندگی 

ازین علاف های دخترباز تو خیابون زیاد ریخته ، فک نکن دیگه از کسی خوشت نمیاد ... هنوز خوباشو ندیدی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

بازم چند روز دیگه حسابی روش وقت بزار بهش عشق بده آویزون بازی در نیاری ها هر از گاهی پیام و زنگ محبت ...

ببین فرق اویزون بازی با محبت چیه اللاان؟ اینا ک گفتی مث اویزونه ولی فک کنم فهمیدم 

چی؟ دیت اول؟ اره اون پیشقدم شد منم اجازه دادم بش😐چون تو چت خیلی گفته بودیم ازین حرفا

منظورم اینه که مثلا بهت گفت میشه بغلت کنم؟ یا کلا هیچی نگفت 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

دیگ نمیشه؟🥲

چرا نشه فقط دیگه سبک بازی درنیار 

من خودم تا الان با هیچکی نبودم و چون احساسی حرف نمیزنم و از دور روابط بقیرو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم همون سرسنگین بودن حتی تا ازدواج بهترین گزینست

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عزیزم این ادم بدرد نمیخوره ، تو باید بری با یه ادم با اصالت و باشخصیت و اهل کار و زندگی ازین علاف ها ...

ادم خوبیه اخه بی اصالت و شهصیت نیس اصلا🥲🥲خیلی محترمه

شایذم من اینجوری فک میکنم 

کراش زدم دیگ 😐راس میگی حق با شماس