2777
2789
عنوان

گند بزنن هرچی شغل و درس و شاغلی و ارشد و کوفته من ازدواج میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 134 پست

ببین ب حرف اینا گوش نده  ولی درستو بخون ک اگ ب فرض محال نظرت عوض شد بتونی بری سرکار 

ولی نرو مثلاذبارکارگر ازدواج کن ک تو خرج اجاره خونه مونده!

سعی کن با کسی ک درامدش خوبه پولداره ازدواج کنی و بسنجیش ک برات خرج میکنه یا نه تامینت میکنه یا ن نظرش درمورد شاغل شدن زن چیه بپرس حتما بعضیا میگن حتما شاغل بشو کمک خرج باش چون پروان و خسیس بعضیا میگن من خرجتو تمام و کمال میدم اونو انتخاب کن و دیگ مدیریت کن زندگیتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم معمولی حدود بیست سی درامدشه. از این هزینه قسط وامم معمولا کم میشه. این پول به زور به خوردن میرسه ...

خدایی موافقم. والا من فقط پول میخوام. و البته آزادی اختیار توی  زندگی م.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اینجا جای حرف حساب نیست الان میریزن سرت که مستقل شو برو مسافرت حالشو ببر😅

مسافرت مجردی نخاستم بابا بعدم چقدم که میزارن خانواده ها 

مستقلیم نخاستم انگار تو کارمندی چخبرع 

ب منم همیشه پول نمیدن اما همسر خداقل نیاز جنسیت برطرف میکنه ی مسافرتی چیزی میرین

اینا رو نمی خوام. فقط پول میخوام

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

توخونه کار زیاده اگ شوهرت همکاری نکرد چی؟ الان شغل مردا صبح تا بعد از ظهره جوریکه هرچی مرد اطرافم دی ...

آدم معمولی در حدی پول نداره که در اختیارت بذاره تا باشگاه بری و خوش بگذرونی. الان اکثرا هشتشون گرو نهشون هست. اگرم داشته باشه با زور میدن معمولا

انشالله بهترین همسرت نصیبت بشه ولی پول نداشتن خیلی ریسکیه انگار همیشه تو ضعفی و امیدت به دست بقیست

ببین ب حرف اینا گوش نده ولی درستو بخون ک اگ ب فرض محال نظرت عوض شد بتونی بری سرکار ولی نرو مثلاذبار ...

اره حرفت قبول دارم 

خیلیا ک شاغل میشن از نظرم همسراشون خسیسن 

چون خواستگاراشون برا شغلشون اومدن 

البته که همیشه هم اینطوری نیست.شوهر هم دم مونس عشق، اینا جور نیستن با هم

چرا جور نیستن؟😂😂

مگه موردهای خوب نمی تونن همدم و مونس و عشق باشن؟

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من فکر کنم شما بیشتر اون حس عشق و علاقه رو از سمت همسر میخوای و خب چون توی اطرافیان دیدی آدمهای متاهل خوشبخت تر هستن . در حقیقت اون احساس ارزشمندی بعد ازدواج . درست میگم ؟

آدم معمولی در حدی پول نداره که در اختیارت بذاره تا باشگاه بری و خوش بگذرونی. الان اکثرا هشتشون گرو ن ...

من حتی شاغلم باشم باید مقداری تایین کنه برام هرماه بزنه 

نباید مردا پررو کرد 

یعنی چی دستت توجیب خودت باشه بروباباااا

ما با بیست سی داریم زندگی میکنیم مشکلیم نداریم همسر خوب و خوش اخلاق خنثی اش میکنه

با بیست سی مشکلی نداری؟ اگر نرفتن به باشگاه و آرایشگاه و لباس و .. برات مسئله ای نیست و فقط دنبال یه نفر مذکر هستی. اوکیه ولی پشیمون میشی