2777
2789

لطفا تهاجمی که کات کن باهاش و تموم کن نگین بهم بزارین توضی بدم 

خب تقریبا دو ماه پیش مجازی با پسری اشنا شدم اولش خیلی برام مهم نبود که هست نیس اینا رابطمون هم گفتیم فعلا جدی مباشه برای سرگرمی بیشتر حرف بزنیم بعد از یک ماه دیت رفتیم باهم که خیلی فراتر از دیت عادی اول بود و اشتباه من بود کاملا خلاصه بعد از دیت باهام سرد شد جواب پیامم نداد و من دیگ بیخیال شدم گفتم امیه از اولو سرکرمی بود جدی نبود و پیام ندادم بش بهم گفت انفالوش نکنم ک نکردم 

بعد از سه هفته من استوری گذاشتم از خودم بهش ریپ زد 

تعریف کرد از ظاهرم بعد باهم حرف زدیم دوباره 

چند روزه الان چت میکنیم میدونم اشتباه کردم که به روش نیاوردم چرا بعد دیتمون اونجوری کرد ولی بخاطر اینه ک من 

اون روز روش کراش زدم 

دوس دارم باهاش یه رابطه واقعی داشته باشم الان یجورایی مثل کراشمه 

ولی الان که حرف میزنیم مثل قبل پیگیر نیس و دیر هم جواب میده 

میدونم راحتترین کار اینه الان بهم بگین که بیخیال شم کات کنم 

ولی حس میکنم کم پیش میاد بخام از یکی خوشم بیاد 

میخام یه ذره تلاش کنم یه ذره 

بنظرتون چیکار میتونم بکنم تو این شرایط؟؟؟

دو روز باهاش خیلی گرم و صمیمی برخورد کن و ازش تعریف کنو همش بهش پیام بده و...بعد دوروز یهو سرد شو

الان از اولی که حرف زدیم باهاش خوب بودم از فردا سرد شم یعنی؟ اخه اون هنوزم سردت باهام مثل اولا نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی آب نمکی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان از اولی که حرف زدیم باهاش خوب بودم از فردا سرد شم یعنی؟ اخه اون هنوزم سردت باهام مثل اولا نیس

خب مغزشو بخور 

خیلی رو روحیش اثر بذار

بذار فک کنه داری براش میمیری

بعد که سرد شدی براش سوال میشه که یهو چیشد 

فکر میکنه که اشتباه کرده و ناراحتت کرده

حس میکنه که وابسته شده (حتی اگه دوستت نداشته باشه)

من حال خودمم ندارم مشتی.

چجوری درام؟

بهش بگو تو این مدت شناختمت متوجه شدم تایپم نیستی ازش کلی ایراد بگیر با اعتماد بنفس، تا حالش جا بیاد بعدشم بلاکش کن

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

خب مغزشو بخور خیلی رو روحیش اثر بذاربذار فک کنه داری براش میمیریبعد که سرد شدی براش سوال میشه که یهو ...

اهاا ببین اصن حرف دوس داشتن و اینا بهش نمیزنم دیگ ک فک نکنه وابسته ام یا چیزی ینی ازین حرفا بزنم؟

بهش بگو تو این مدت شناختمت متوجه شدم تایپم نیستی ازش کلی ایراد بگیر با اعتماد بنفس، تا حالش جا بیاد ...

این کاره راحته خب من ازش خوشم میاد ینی اب نمک میمونم همیشه؟😭

اره

میشه لطفا بگی چجوری شد؟ منظورم از لحاظ اینکه مثلا اون بهت گفت ؟ یا بدون اینکه اعلام کنید مثلا همو بغل کردین 

بعد اون پیشقدم شد یا شما ؟ 

پسرا ذاتا از دخترای دم دستی خوششون نمیاد

دست نیافتنی باشی خودش میوفته دنبالت

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗