2777
2789
عنوان

با این پسره که کراشم شده باید چجوری برخورد کنم 🚶‍♀️🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 59 پست

بنظرم کار درستی نیست خودم باشم انجام نمیدم اینکارارو الان من هر چقدر هم بهت بگم کارت اشتباهه تو میخوای کار خودتو بکنی ولی خب 

تلاشتو بکن و یادت نره ارزش خودتم پایین نیار که پسرع این حس رو کنه که چون تو پیگیرشی پس میتونه بهت بی احترامی کنه یا هر جور دلش میخواد باهات رفتار کنه بعد ببین اصن طرف میخواد باهات باشه یا نه هر چند که اون از ظاهرت خوشش اومده نه خودت 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

اگه جواب اون سوالت رو داد منم ریپ بزن ، همون سوال جزئیت

نمیدونم چرا همچین سوالی پرسیدم 😅

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا همچین سوالی پرسیدم 😅

منم برام سواله از بی‌دوس پسریه😂

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

منم برام سواله از بی‌دوس پسریه😂

بهتررر😂

من واقعا خودم تا الان نخواستم با کسی آشنا باشم چون درسم خیلی مهمتره 

و اینکه اغلب بخاطر سرگرمیه نمیتونم به کسی اعتماد کنم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بهتررر😂من واقعا خودم تا الان نخواستم با کسی آشنا باشم چون درسم خیلی مهمتره و اینکه اغلب بخاطر سرگرم ...

درسته، منم😂😔

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

درسته، منم😂😔

حس میکنم کلاس نهمی نمیدونم چرا😂

ببین فرق اویزون بازی با محبت چیه اللاان؟ اینا ک گفتی مث اویزونه ولی فک کنم فهمیدم

آویزون یعنی هر دیقه زنگ زدن پیام دادن هی امار بگیری کجایی چی میکنی محبت یعنی با عشق بهش دو بار زنگ بزنی صبح و شب سه تا پیام بدی صبح بخر ظهر شب بخیر با محبت خودت چاشنی شو اصافه کن بعد دیگه محو شو بعد یه مدت بعد تو حرفات سعی کن بگی من قصد ازدواج ندارم کلا برنامه ها و اهداف دیگه ای دارم اونی که مدام در گوشت میگه من قصد ازدواج ندارم ناخوداآگاه و از اونجا که انسان و از هر چی منع کنی حریص تر میشه آدم بیشتر دلش میخواد بره سمتس براش دست نیافتی و جذاب میشه کم کم تا بکشی سمت خودت اینا که گفتم من خپدم رو پسری انجام دادم که کراشم بود و الان پدر بچمه 

حس میکنم کلاس نهمی نمیدونم چرا😂

نه 😂

خب مغزشو بخور خیلی رو روحیش اثر بذاربذار فک کنه داری براش میمیریبعد که سرد شدی براش سوال میشه که یهو ...

خوشم میاد زرنگیااا 

من تا حالا تو رابطه نبودم 

چجوری با یه نفر باید آشنا شم 

چیکار کنم آدمای درست و حسابی بیان سمتم 

خوشم میاد زرنگیااا من تا حالا تو رابطه نبودم چجوری با یه نفر باید آشنا شم چیکار کنم آدمای درست و حسا ...

😂

اول اینکه جاهای برو که اون پسری که تایپته اونجاها باشه

بعد اینکه ارتباط چشمیتو تقویت کن و سعی کن لوند بازی در بیاری

توی صف نونوایی حتی با چشمات طرفو بخور

یجوری که حس کنه خیلی ناز و باحالی

توی برخورد اول تنها چیزی که به چشم میاد رفتار بدنه

روی بدنت کنترل داشته باش و روانشناسی بدن رو هم مطالعه کن

من حال خودمم ندارم مشتی.

خوشم میاد زرنگیااا من تا حالا تو رابطه نبودم چجوری با یه نفر باید آشنا شم چیکار کنم آدمای درست و حسا ...

دانشگاه بریم ادم درست حسابی زیاده😂

😂اول اینکه جاهای برو که اون پسری که تایپته اونجاها باشهبعد اینکه ارتباط چشمیتو تقویت کن و سعی کن لو ...

وایی تو خیلی خوب میدونیییی 

من اصلا نمیتونم تو چشمای طرف نگاه کنم 

یا لوند بازی در بیارم 

می‌دونی 

همش به این فکر میکنم یارو پیش خودش چه فکری میکنه