2777
2789
عنوان

همه ی پولم خرج خونه میشه و شوهرم قدر نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چی بخورم پس؟ بچه ها گشنه بمونن من پول تو حسابم باشه اونم جنگ و دعوا کنه باهام؟

خب تو خرابش کردی از اول دادی عادت کرده حالا خورده عوض تشکر لگد می‌ زنه مگه وطیفه شماست شکم بچه هاشو سیر کنی حالا خودت به کنار فردا همون بچه ها هم مثل پدرشون پررو میشن توقع دارن شما باید خرجشون و بدی از الان برای خودت یه پس اندازی داشته باش تو هم مثل اون داد و بیداد کن چی میشه بدار یه ماه بچه هاتم گشنگی بکشن اونوقت قدر تو رو میدونن اگه شده شکایت کن ازش خرجی بگیر یعنی چی پولش برای چیزای الکی خرج میکنه ‌‌مگه نون آور خونه نیست ببخشید ولی فکر کنم شوهرت خوب قلق شما رو به دست آورده والله زن نگرفته شوهر کرده

مث سگ پشیمونم عزیزم ولی نمیدونم چیکار کنم بچه دارم

باید ریز ریز شروع کنی به تغییر 

یهو نمیتونی اصلا 

از همین ماه شروع کن بخدا خواهرانه میگم پشیمون میشی 

ما تا خودمون قدر خودمونو ندونیم شوهر و بچه و غیره هم نمیدونن

خب تو خرابش کردی از اول دادی عادت کرده حالا خورده عوض تشکر لگد می‌ زنه مگه وطیفه شماست شکم بچه هاشو ...

بخدا شرایط منو کسی درک نمیکنه، پول من خب برای زندگیم خرج بشه کار ندارم ولی این ادم لیاقتشو نداره. ندم نهایت میره قرض میکنه تا خرخره از تمام دوست و آشنا و بد منو میگه. منم تو شهر غریبم و در نهایتم باید قرض آقا رو بدم

خانومی شما میتونی با یک مشاور خوب قدم به قدم بری جلو وزندگی تو بسازی اگه شوهرت هم بره از کسی قرض بگیره نده بگو از من که نگرفتید و به هما بگین اگه شوهرم از کسی قرص گرفت مسئولش خودشه فردا نیاید یقه من و بگیرید واقعا اگه میدونی اهل زندگی نیست وقدر شمارو نمیدونه همه جا از شما بد میگه  واذیت میشی جدا شدن از این مرد به نفعته