من و شوهرم شاغلیم و پول اون کلا شاید دو روز دوام داشته باشه همشو یا میگه دادم قسط یا کلا چیزهای الکی میگیره و دیجی کالا سفارش میده و دو روزه تمام. بقیه ماه از پول من خرج میشه و حتی یه روسری برا خودم نمیگیرم.همش میشه گوشت و برنج و پنیر و تغذیه بچه و... به اونم پول میدم ولی کم کم.چون دوباره همشو تموم میکنه یه روزه. همیشه هم با نفرت نگام میکنه چون بهش پول کم میدم و ابدا قدر نمیدونه همه جا هم پشت من بد میگه. خوشحال میشه از نیستی و نابودی من. اگه بگم مامانت اینو گفت بهم یا خانم همسایه یا فلان همکار اونو گفت بدون استثنا همیشه طرف اون طرف مقابلمو میگیره
خب چی بخورم پس؟ بچه ها گشنه بمونن من پول تو حسابم باشه اونم جنگ و دعوا کنه باهام؟
خب تو خرابش کردی از اول دادی عادت کرده حالا خورده عوض تشکر لگد می زنه مگه وطیفه شماست شکم بچه هاشو سیر کنی حالا خودت به کنار فردا همون بچه ها هم مثل پدرشون پررو میشن توقع دارن شما باید خرجشون و بدی از الان برای خودت یه پس اندازی داشته باش تو هم مثل اون داد و بیداد کن چی میشه بدار یه ماه بچه هاتم گشنگی بکشن اونوقت قدر تو رو میدونن اگه شده شکایت کن ازش خرجی بگیر یعنی چی پولش برای چیزای الکی خرج میکنه مگه نون آور خونه نیست ببخشید ولی فکر کنم شوهرت خوب قلق شما رو به دست آورده والله زن نگرفته شوهر کرده
خب تو خرابش کردی از اول دادی عادت کرده حالا خورده عوض تشکر لگد می زنه مگه وطیفه شماست شکم بچه هاشو ...
بخدا شرایط منو کسی درک نمیکنه، پول من خب برای زندگیم خرج بشه کار ندارم ولی این ادم لیاقتشو نداره. ندم نهایت میره قرض میکنه تا خرخره از تمام دوست و آشنا و بد منو میگه. منم تو شهر غریبم و در نهایتم باید قرض آقا رو بدم
خانومی شما میتونی با یک مشاور خوب قدم به قدم بری جلو وزندگی تو بسازی اگه شوهرت هم بره از کسی قرض بگیره نده بگو از من که نگرفتید و به هما بگین اگه شوهرم از کسی قرص گرفت مسئولش خودشه فردا نیاید یقه من و بگیرید واقعا اگه میدونی اهل زندگی نیست وقدر شمارو نمیدونه همه جا از شما بد میگه واذیت میشی جدا شدن از این مرد به نفعته