2777
2789

من و شوهرم شاغلیم و پول اون کلا شاید دو روز دوام داشته باشه همشو یا میگه دادم قسط یا کلا چیزهای الکی میگیره و دیجی کالا سفارش میده و دو روزه تمام. بقیه ماه از پول من خرج میشه و حتی یه روسری برا خودم نمیگیرم.همش میشه گوشت و برنج و پنیر و تغذیه بچه و... به اونم پول میدم ولی کم کم.چون دوباره همشو تموم میکنه یه روزه. همیشه هم با نفرت نگام میکنه چون بهش پول کم میدم و ابدا قدر نمیدونه همه جا هم پشت من بد میگه. خوشحال میشه از نیستی و نابودی من. اگه بگم مامانت اینو گفت بهم یا خانم همسایه یا فلان همکار اونو گفت بدون استثنا همیشه طرف اون طرف مقابلمو میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شوهرت رو شوهر دادن 

این چه مرد پر توقعی هست😐😐😐🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اشتباه ترین کار ممکن رو می‌کنی 

کار شما و امثال شما باید تو دفترا نوشته بشه که هیچ زنی این اشتباه رو تکرار نکنه

بنطرم هیچ مردی ارزش اینو نداره که صد خودتو بزاری براش شما که دیگه خرجش هم میدی واویلا

خب نده پولوظیفه شه ک خانواده رو بچرخونه ن بره برای خودش چرت و پرت بخره

ندم نمی چرخه زندگیم. چی بخورم پس؟ یا باید قهر بزارم برم که خب خیلی به دلایل مختلف رفتم و نتیجه نداده یا دعوا....

خب چرا پول میدی وقتی برات خرج نمیکنه ولش کن بره ادم بشه قدر تو بدونه بعصی موقع رفتار خود آدم باعث می ...

خب چی بخورم پس؟ بچه ها گشنه بمونن من پول تو حسابم باشه اونم جنگ و دعوا کنه باهام؟

ندم نمی چرخه زندگیم. چی بخورم پس؟ یا باید قهر بزارم برم که خب خیلی به دلایل مختلف رفتم و نتیجه نداده ...

خودت و بچه بخورید تا اون نیومده

زن و بچه لنگ باشن اون بره از دیجی کالا خرید کنه؟؟؟؟

منطقیه؟

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

از همین ماه شروع کن اندازه حقوقت وام بگیر نهایت پنج تومن بزار اضافه بمونه ته حسابت، وام هم بده طلا و 99 درصدش رو رو نکن اصلا و اینکه سعی کن بهش آمار حقوقت رو ندی 

زن باید برای روز مبادا یه چندرغاز پولی داشته باشه تا فردا روزی که به مشکل خورد یا دستش تنگ شد به دادش برسه اون پول 

به فردا روزت هم فکر کن عزیزم با این شوهر خسیس تنت که همیشه سالم نمی‌مونه بری سرکار، ولی حداقل اگه پولی داشتی دیگه بی هیچ دغدغه ای مایحتاج زندگیتو فراهم میکنی

از همین ماه شروع کن اندازه حقوقت وام بگیر نهایت پنج تومن بزار اضافه بمونه ته حسابت، وام هم بده طلا و ...

بابا یه چند گرم طلا داشتم اینقدر گفت و گفت و گفت و نرمی و با جنگ و با دعوا و با کتک و.... تا فروختم اونم خرج کردم.گفتم همون نخرم بهتره از خودم و بچه م نزنم حداقل.بخدا خونه هم خودم با پس اندازم خریدم.

خسیس نیست ولخرجه