حالا شما که اینقدر زحمت میکشی یکمم وقت بزار محبت کن . زندگیتون سیرینتر میشه.من شخصا سرکار میرم از را ...
جای شما باشم سرکار نمیرم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم ساعت ۷ میره ۹ شب میاد،حتی اینقد توجه داره که از پسرم میخواد درساشو بیاره با هم مرور کنن میشینه با دخترم کاردستی درست میکنه میشینه باهم صحبت میکنیم چایی میوهمونو میخوریم فیلم نگاه میکنیم
مردی که بخواد محبت کنه میکنه اینا همش بهانست
یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
اگه به برنامه دیوار و جاب ویژن سر بزنید تمام حقوق ها بین ۱۰ میلیون تا ۳۰ میلیونه چطور میگید ۲۰ میلی ...
بله شاید برای مردم عادی همون حقوق باشه ولی نه برای کسی که توی کارش مهارت داره
کسی هم که توی کارش مهارت داره از طریق دیوار و جاب ویژن استخدام نمیشه با حقوق کم
الان خواهر من فاز ۲ ساختمان کار میکنه تنها رویت کار شرکتشونه ماهی بالای ۴۰ درامدشه
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
کل جامعه تو کارشون مهارت دارن ؟؟؟ کل جامعه کارخانه و هلدینگ دارن ؟؟ ما داریم درباره مردم عادی حرف م ...
کارخونه دار چیه اصلا خوندی چی نوشتم؟
الان خواهر مجرد من درامدش هم اندازه ی این اقاست ساعت کاریشم برابره ولی نمیاد توی خونه بشینه عین برج زهرمار بشه
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
حالا فکر کنید شما با رفاه مالی بازم قلبا کمبود دارید بازم دوست دارید عشق ومحبت واحساس دریافت کنید از ...
فرقی نداره چه رفاه باشه چه نباشه مرد جماعت زبونش درازه فقط کافیه لب باز کنیم اونی که نداره مث استارتر میگه خوبه بشینم تو خونه کار نکنم یکی هم مث همسر من تا چیزی میگم میگه خوشی زده زیر دلت در هر صورت طلبکارن