2777
2789
من و داداشم 7 سالمامانم گفت اختلاف سنی زیاد باشه که همدیگرو اذیت نکنیدولی ما با همین اختلافم عاشق ای ...

خداروشکر عزیزم که اینجوری هستی 

حالا منو ببین با ۲۲ سال سن وقتی بچه م اسباب بازی میخره من بیشتر ذوق میکنم انگار من بچه ی ۵ ساله م 🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز تولد دوسالگی پسرم دخترم بدنیا اومد یکم سخته ولی کنار اومدم باهاش و روز ب روز بیشتر باهاش کنار م ...

ای جانم تولدشون با همه تو یه روز 😍😍😍💕💕💕💕💕

خداروشکر عزیزم که اینجوری هستی حالا منو ببین با ۲۲ سال سن وقتی بچه م اسباب بازی میخره من بیشتر ذوق م ...

وای اصلا این مادرای اینجوری عشقن

منم مامانم میشینه با ذوق باهامون کارتون میبینه از بچگی تا الان

من خودمم اینجوریم تا ابدم کودک درونم فعال میمونه هیچیم نمیتونه غیرفعاش کنه🤣🤣

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نمیدونم این چند روز چمه انگار خدا این فکرو انداخته تو سرمهی میگم اقدام کنم خودمم بچه دوس دارم میگم ب ...

تا وقتی پسرت کوچیکه بیار هر چقدر کوچیکتر باشه توقعشون از هم پایین تره بازی های مشترک بیشتر دارن با هم

بیخود معطل نکن من اشتباه بزرگی کردم که چهار سال و نیم فاصله انداختم بین شون باید اولی رو از پوشک می‌گرفتم دومی رو می‌آوردم ، ولی چون بارداری سختی داشتم سر اولی می‌ترسیدم اقدام کنم آخر هم اصلا بارداری ها شبیه هم نبود و سر دومی خیلی بهتر بود همه چیز بخاطر ترس الکی من این فاصله افتاد بین شون 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تا وقتی پسرت کوچیکه بیار هر چقدر کوچیکتر باشه توقعشون از هم پایین تره بازی های مشترک بیشتر دارن با ه ...

من بارداریم خیلی آسون بود 

نه حال بدی نه حالت تهوعی 

فقط تو دندون درآوردنش خیلی خیلی اذیت شدم 

من بارداریم خیلی آسون بود نه حال بدی نه حالت تهوعی فقط تو دندون درآوردنش خیلی خیلی اذیت شدم

سر دومی تجربه ت بیشتره ان شاالله بهتر هم میگذره

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه بابا اونجوریام نیست ما بیشتر از ۷ ساله تقریبا ۸ سالهدرسته دنیاهامون متفاوته اما خیلی خوشحالم که ی ...

من خودم با خواهرم ده سال اختلاف داریم خیلی لذت میبریم از داشتن هم ولی فاصله کم یه چیز دیگه هست . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدا حفظشون کنه خداروشکر 😍😍😍😍 ولی پسر من دهنمو سرویس کرده از طرفی هم میگم تنهاست دلم میخواد یکی ب ...

پسرها ماشالله خیلی شیطونن 

من بچه دومیم پسره یک درصد اذیتاش اندازه کل اذیت های دخترم نبود😅

اون یه دختر آروم که اصلا نوزادی من صدا گریه شو نشنیدم

با ادب ؛ حرف گوش کن همه چی تمومه

پسرم از همون اول گریه و کولیک تا الانشم همش داره نق میزنه

شاید اگه اولیم پسر بود کلا دیگه قید بچه رو میزدم🤣

ولی شوهرم میگه من بازم دختر میخوام😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من خودم با خواهرم ده سال اختلاف داریم خیلی لذت میبریم از داشتن هم ولی فاصله کم یه چیز دیگه هست .

موافقم خیلیم موافقم

دلم یه خواهر یا برادر یک سال از خودم بزرگتر میخواد

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بزرگتر بشید رفیقم میشید اون الان کوچیکه یه چند سال دیگه اختلاف سنی زیاد احساس نمیشه

خداکنهههههه 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱