2777
2789
من مجردم ولی با داداشم 9 سال اختلاف داریم ببین افتضااااحه اصلا ن میشه رفیق باشیم ن چیزی واقعا نمیشهه ...

بزرگتر بشید رفیقم میشید 

اون الان کوچیکه 

یه چند سال دیگه اختلاف سنی زیاد احساس نمیشه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و داداشم ۹ سال

خیلی بده الان اون ۲۷ سالشه من ۱۸

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

شش سال و نیمدخترم الان میره کلاس دوم پسرم یکسالش تموم شدهمن پشیمونم فاصله سنیشون زیاده کاش زودتر دوم ...

خدا حفظشون کنه خداروشکر 😍😍😍😍 ولی پسر من دهنمو سرویس کرده 

از طرفی هم میگم تنهاست 

دلم میخواد یکی بیاد برا سرگرمیش 

اختلاف سنی شون چهار سال و نیمه فعلا کوچیکه یه سالشه اختلاف سنی شون بد نیست ولی به نظرم اگر کمتر بود باز خیلی بهتر بود ، من الان با زبون کوچیکه با پسر بزرگم حرف میزنم و به نظر میرسه که باور می‌کنه که کوچیکه داره حرف میزنه اگر بزرگتر باشه که خب به این راحتی گول نمیخورد و انعطاف نشون نمی‌داد‌ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نمیدونم این چند روز چمه انگار خدا این فکرو انداخته تو سرمهی میگم اقدام کنم خودمم بچه دوس دارم میگم ب ...

خوب میکنی تو بیار من ک هنوز شب بیداریا واکسنا یادم نرفته کولیک تا سه سال شب تا صب پاش نشستم

نوزاد ببینم تشنج میکنم من😂

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

۴ سال . خیلی راضیم . بیشتر از ۷ سال دیگه مثل دوتا تک فرزند بزرگ میشن دائما توی دنیای متفاوتن از نطر ...

نه بابا اونجوریام نیست ما بیشتر از ۷ ساله تقریبا ۸ ساله

درسته دنیاهامون متفاوته 

اما خیلی خوشحالم که یبار دیگه با داداشم دنیای بچگیو تجربه کردم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

خوب میکنی تو بیار من ک هنوز شب بیداریا واکسنا یادم نرفته کولیک تا سه سال شب تا صب پاش نشستمنوزاد ببی ...

وای عزیزمم منم قبلا یادم میومد  میگفتم عمرا درست کنم حتی ب خودم فحش میدادم 

اما الان انگار تموم اونا یادم رفته انگار همش از حافظه م پاک شده و یه حسی بهم میگه بچه بیار 😕😕 بخدااا خودمم تعجب میکنم 

کار خداس