2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش سال و نیم

دخترم الان میره کلاس دوم پسرم یکسالش تموم شده

من پشیمونم فاصله سنیشون زیاده کاش زودتر دومی رو آورده بودم

دخترم بشدت آرومه و اصلا سخت نبود بزرگ کردنشون

با اینکه وقتی همزمان دومی دنیا اومد اون میرفت کلاس اول و خیلی از نظر درسی کار داشت ولی عالی بود و اصلا اذیتم نکرد خیلی درسش خوبه خودش همه کارهاشو میکنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من و داداشم 7 سال

مامانم گفت اختلاف سنی زیاد باشه که همدیگرو اذیت نکنید

ولی ما با همین اختلافم عاشق اینیم سر به سر هم بزاریم 🤣

من برای داداشم هم بازی شدم باهاش فوتبال بازی میکردم بازی های تو گوشیشو واسش میبردم باهاش انیمیشن میبینم

من کودک درونم خیلی فعاله و واقعا خودمم لذت میبرم 😂 البته فکر نکنید بچم اتفاقا بالغ هم شدم و بلدم تو هر مکانی چجوری رفتار کنم 

خیلی سعی کردم هواشو داشته باشم و بنظرم خیلی دوسم داره 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من مجردم 

ولی با داداشم 9 سال اختلاف داریم ببین افتضااااحه اصلا ن میشه رفیق باشیم ن چیزی واقعا نمیشهههه 

بنظرم 3 4 سالی فاصله باشه خوبه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

شش سال و نیمدخترم الان میره کلاس دوم پسرم یکسالش تموم شدهمن پشیمونم فاصله سنیشون زیاده کاش زودتر دوم ...

اختلاف سنی ماهم تقریبا همینقدر بود ولی من الان کلاس دوازدهمم و داداشم چهارم 😁 

البته من نیمه اولم اون نیمه دوم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من ۷سالشه هنوز جرات نکردم دومی بیارم چقد با حوصله وخوبید شماها ایول مادرای زرنگ

نمیدونم این چند روز چمه انگار خدا این فکرو انداخته تو سرم

هی میگم اقدام کنم خودمم بچه دوس دارم 

میگم برا همبازی پسرم