2777
2789
عزیزممممم 🤣😍 شوهر منم دختر میخواد 😬🙁اما خودم دلم میخواد پسر باشه مطمئنم بعدی هم پسره چون حس شیشم ...

انشالله

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه 😍😍😍 چن تا دختر پسرن؟؟ اذیتت میکنن چندسالشونه؟؟

۳تا دختر ۱پسر

وقتی کوچیک بودن که پوستم کنده شد دیگه داشتم روانی میشدم

الان دیگه بزرگ شدن

دختر اولم ۲۳

دختر دومم۱۹

پسرم ۱۷

دختر اخری ۷سال

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۳تا دختر ۱پسروقتی کوچیک بودن که پوستم کنده شد دیگه داشتم روانی میشدمالان دیگه بزرگ شدندختر اولم ۲۳دخ ...

ای جانم 

😍😍😍 دخترات مجردن؟؟ درس میخونن؟؟ خودت چند سالته؟؟

ای جانم 😍😍😍 دخترات مجردن؟؟ درس میخونن؟؟ خودت چند سالته؟؟

دختر اولم لیسانس علوم ورزشی داره و مربی نینجا و یه بچه داره

دختر دومم دیپلم گرفت و رفت ناخن کاری و بافت مو و نامزده

خودمم ۴۱😅

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹