2777
2789
عنوان

اوتاپیک ک گف متاهلی وتنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 38 پست
منم فقط ب چهره معصوم بچه هام نگاه میکنم وگرن خ وقته ازمرگ نمیترسم عجیبه برام

من ادمی بودم که بشدت از مرگ میترسیدم و هنوزم میترسم ولی میگم با مرگ حداقل دیگه اینجوری تحقیر نمیشم دخترمم اذیت نمیشه

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقطططط همین فقط فاصله هاسسسس

من ازدواجی نیستم بااینکه 31 ام وخواستگارزیاد دارم اینجامیام بخاطر این تصمیمم مطمئن میشم بهترین کاروکردم ولی شما متاهلا هم فک نکنین مجردا خوشبختن ماانسان را درسختی افریدیم خوشی برا هیچکسی نیس تواین دنیا

اونقدر گریه کردم رفتم تو حموم کلی گریه کردم که بچم نبینه خانوادم نبینه بی صدا تو حموم گریه کردم ۱ ساعت ولی دلم خالی نمیشه بدجور ناراحتم همش میگم چرا کسی منو دوس نداره من که به همه خوبی کردم هی روزگار خیلی تنهام هی 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
چرا مگه انتخاب خودتون نبود

نه نبود این آقا منو دید ۱ ماه ول نکرد این اومد اون آمد گفتیم نه منم واقعا پسندم نبود تیپ و قیافش ولی سری آخر گفتن خودکشی کرده و اینا دیگه راضی شدم دلم سوخت گفتم حتما خیلی دوسم داره وگرنه خانوادم ناراضی بودن کاش به حرفشون گوش میکردم 

اونقدر گریه کردم رفتم تو حموم کلی گریه کردم که بچم نبینه خانوادم نبینه بی صدا تو حموم گریه کردم ۱ سا ...

حال تورو من دوسال پیش داشتم افسرده شدم شوهرم مارو ولکرد رفت مسافرت اصلا شکستم وهنوز خوب نشدم خیلی تحقیرمم کرد

چرا مگه انتخاب خودتون نبود

اون چیزی که تو خاستگاری نشون میدن با اونی که تو زندگی هستن فرق داره یه دنیا و اعتراضم بکنی میگه من همینم ک هستم بچه رو بزار و برو خونه بابات

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

خیانت بدترین درده تجربش کردم امیدوارم براتوخیانت نباشه

چی خیانت نباشه این ۷ ساله خیانت ميکنه دیگه جنسی خیانت با خانم های خراب خیانت با زن شوهر دار حتی عکس و فیلمش هم دیدم الانم خیانت ميکنه دیگه منو میندازه اینجا خونه خانوادم میزاره میره هر روز اینجام اینم شد زندگی کثافت بی حیا خدا جوابشو بده صبح زنگ زدم مث سگ هوار زده سرم اونقدر ناراحت شدم نمیتونی تصور شو بکنی میگم برم بمیرم میگم بچم میمونه نمیدونم که چیکار کنم ولی میدونم خستم بدجور 

حال تورو من دوسال پیش داشتم افسرده شدم شوهرم مارو ولکرد رفت مسافرت اصلا شکستم وهنوز خوب نشدم خیلی تح ...

مال من خیانت کاره کثافته عوضیه اصلا نگم چه موجود کثیفیه خدا ازش نگذره