این حرف خیلی بده ..منم شوهرم انتخاب خوذم بود اما بعد۱۱ سال متاهلی تغییر کرد اعتراض میکنم میکنم میگن ...
عزیزمانگار حرف منو اشتباه متوجه شدین ... اینکه طرف مقابل بهتر بود الان تغییر کرده دلایل متعددی داره که با ارتباط گرفتن موثر و تغییر سبک زندگی میتونی درستش کنی
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون چیزی که تو خاستگاری نشون میدن با اونی که تو زندگی هستن فرق داره یه دنیا و اعتراضم بکنی میگه من ه ...
درست .اخلاق و خصوصیات ادم متاهل با دوران مجردی فرق میکنه همه هم اینجورن جنسیت هم نداره ....باید هر دو طرف همدیگر و ملاحظه کنند اخلاق همو بدست بیارن اینکه هر چی من بگم باید اون بشه نمیشه
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
عزیزم ب این راحتی نمیشه عوامل بیرونی خیلی تاثیر داره ۱۰۰ خودشونم نشون نمیدن
بهش نزدیک شو بهترین دوستش باش منطقی باهم درد دل کنین حرف دلتونو خواسته هاتونو بهم بگین تا صحبت نکنین طرف مقابل نمیفهمه نذارین مشگلات روی هم تلنبار بشه درد بشه
میتونی از دوستاش جداش کنی ولی نه با جرو بحث کردن ..نباید حساسیت نشون بدی باید بهش نزدیک شی اونم راه حل داره