2777
2789
عنوان

میدونید به نظر من نباید به حرف شیما کاتوزیان گوش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش سیاست یادمون میداد الان خودش نداره به نظرم چون کل مردا ازش متنفرن من نمیخوام اینو استقلال همراه ...

خب چرا باید همه مردا دوسش داشته باشن یکی کافیه 

اما کلا من طرفدارش نیستم هیچوقتم دنبالش نمیکنم

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

خب من انجام دادم نامزدم گفت من از زنای اینجوری بدم میاد کل مردا ازش متنفرن

مردا ازش متنفرن چون داره نونشون آجر میشه

چون داره مفت بری وظلمشون به پایان میرسه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

آفرین دقیقا همینه 

اینجور تفکرات باعث به هم خوردن رابطه زن و مرد میشه 

یسری فمینیست ها هم شورش رو‌دراوردن در واقع بیشتر ضد مرد هستن تا فمینیست 

(در اسلام چیزی به نام کارما وجود ندارد؛بلکه عدل الهی وجود دارد .شاید [این عدالت] فوراً آشکار نشود ، اما وقتی زمانش برسد ، از جایی ضربه میزند که نه وجدانی بماند، نه بهانه ای .....«سرنوشت، زیباترین تسویه حساب است » دست هایی که یوسف را به چاه انداختند ، سالها بعد دستانی شدند که [برای لقمه ای]نان گدایی میکردند....ترازوی خداوند هرگز اشتباه نمیکند).                                                                                           لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

واقعا هم زن اگه سیاست داشته باشه شوهرشو رام میکنه نه تنها اونو بلکه خانواده شوهرم رام میکنهخوشبحال ا ...

مردهم مرد باشه نیاز به رام شدن نداره

خودش عاقله

مردهم مرد باشه نیاز به رام شدن ندارهخودش عاقله

بخدا مرد رام هم زیاد دیدم که زنش اعصاب براش نذاشته 

مثلا به شدت خبر چین هست یا تمام مسائل مالی شوهرش را اقوام میدونن 

جلوی بقیه مردش را کوچیک می کنه و مسخره میکنه

بخدا مرد رام هم زیاد دیدم که زنش اعصاب براش نذاشته مثلا به شدت خبر چین هست یا تمام مسائل مالی شوهرش ...

اونم از بی عرضگی مردشه

خب من انجام دادم نامزدم گفت من از زنای اینجوری بدم میاد کل مردا ازش متنفرن

مرد ستیزه

من خودم فالوش دارم نمیدونم این حجم از حرفای بیخودو از کجا مياره ولی از حق نگذریم بعضی وقتا نصیحت‌های خوبی واسه دخترا میکنه

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

خوب مرد عاقله وگرنه میتونست هزار کار کنه ولی دلش نمیاد زندگیش را خراب کنه

هزار کار برا بهم زدن نه برای ساختن بکنه

ابهت داشته باشه 

زن باید از مردش بترسه ولی در عین حال خیلیم دوسش داشته باشه

مگر اینکه زن اختلال روانی داشته باشه که خب بحثش جداست وباید تحت درمان قرار بگیره واز یک بیمار اعصاب وروان هم انتظار رفتار عاقلانه نیست