2777
2789
عنوان

میدونید به نظر من نباید به حرف شیما کاتوزیان گوش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 65 پست
چون نامزدت و مردای دیگه کلا زنای تو سری خور میخوان کسی سمت زن مستقل نمیره چون نمیتونن بهش زور بگن

حب من میگم استقلال خیلی خوبه ولی این داره میگه برو دنگ کافه ت حساب کن من سیاست میخوام نه چه جوری مثل یه مرد با مرد رفتار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅خدارو شکر تو تمام زندگیم یه کلمه هم به حرف این زن گوش نکردم

تو دیدی جواب دادم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

😅خدارو شکر تو تمام زندگیم یه کلمه هم به حرف این زن گوش نکردم

افرین بهت 

ولی من گوش دادم و قبولش دارم ، کسی که بهش هیت میده هم شخصیتش تو سری خوره هم پیکمیه البته بلانسبت تو 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

به جای راه حل میگه طلاق بگیر جدا شو لجبازی کن تو روی این و اون وایسا این حرکت‌ها کارو بدتر میکنه همش ...

آره افرین با دعوا لجبازی مگه میشه زندگی کرد باید زیرک باشی که این خانم میگه شمشیر از رو ببند

نی نی سایت زمین تا آسمون آدماش با اینستا فرق دارن

انگار حوزه‌ علمیه ست

همه طرفدار آقاییا،همه طرفدار خونواده شوهر

قشنگ از تو نی نی سایت متوجه میشه درصد قابل توجه خانمای ایرانی چطورین  

واقعا اینقدر داغونهحالا چکاره هست

ولاگر هست میکاپ میکنه با تنفر فقط صحبت میکنه خودشم چندین بار جدا شده و ازدواج کرده از این جور آدما حرف اخلاقی درست حسابی بیرون نمیاد

درکل لجبازی کرد همه چیزو بدتر میکنه 

آره افرین با دعوا لجبازی مگه میشه زندگی کرد باید زیرک باشی که این خانم میگه شمشیر از رو ببند

بابا بخدا نصف بیشتر حرف هاش اینجوریه که اکثرا باید تو روی همجنس های خودمون وایسیم اونم با تنفر میگه جوری که اگه طرفدارش نباشی راحت باور میکنی 

خدا میدونه چقد زندگی ها بخاطر ایشون از هم پاشیده

ولاگر هست میکاپ میکنه با تنفر فقط صحبت میکنه خودشم چندین بار جدا شده و ازدواج کرده از این جور آدما ح ...

آها از کی یه میکاپ کار برای زندگی بقیه نسخه میپیچه 

اگه بیل زن بود باغچه خودشو بیل میر زد 

فقط حیف که خیلیا با گوش دادن به چرت و پرتای اینا پولدارشون میکنن. 

حرف زدن که کاری نداره... 

نی نی سایت زمین تا آسمون آدماش با اینستا فرق دارنانگار حوزه‌ علمیه ستهمه طرفدار آقاییا،همه طرفدار خو ...

شما حرف منو نمیفهمی من موافق ۱۰۰ استقلال خانم ها چه فکری مالی هستم ولی میگم این داره شمشیر از رو میبنده میگه لجبازی کن دعوا کرد دعوا کن میگم کاش یکی بود زیرکی سیاسیت یاد میداد که با اینا کارات پیش ببری نه لجبازی