2777
2789
عنوان

توهین درمورد قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
منم دوران مدرسه خیلی خیلی زشت شده بودم بعدش خیلی خوشگل شدم پوستم عین تمساح شده بود دوران مدرسه تو دا ...

وای منم کلاس نهم عکس داریم

یه لباس سایز ۴۲ پوشیدم درحالی ک کلاس دهم سایز لباسم ۳۸ بود 

پوستم انقدر تیره است و لباسا گشاد و منم لاغر لاغر🤣

یهویی رنگ پوستم روشن شد 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ولشون کن بابا کسی که دوست واقعیه هیچ وقت توهین نمیکنه ، اونی که میگی ۸ ساله دوست واقعیت نیست . ولشون ...

دقیقا من ی دوستی دارم ب گفته بقیه زشته

ولی ب چشم من اینقدر شیرین دلرباست ک میخوام بخورمش

اگ طرف دوست واقعی اسی بود

ک نمیومد اسیو تخریب کنه

بجاش تلاش مبکرد اعتمادبنفس اسی بره بالا

یا جواب کسایی ک چهره دوستشو مسخره میکردن رومیداد

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم کلاس نهم عکس داریمیه لباس سایز ۴۲ پوشیدم درحالی ک کلاس دهم سایز لباسم ۳۸ بود پوستم انقدر تیر ...

منم تا سالها نمیدونستم پوستم روشن هست 

بعد دیگه ارایشگرا هی میگفتن پوستت سفید هست تا باور کردم 

دقیقا من ی دوستی دارم ب گفته بقیه زشتهولی ب چشم من اینقدر شیرین دلرباست ک میخوام بخورمشاگ طرف دوست و ...

من واقعا تا الان به چهره دوستام توجهی نکردم

حتی من خودم قدم ۱۷۶ بعد دو سه تا رفیق دارم خیلی صمیمی بعد اونا ۱۵۵ اینا

یبار یکی گفت شما چجوری باهم دوست شدین منم با تعجب گفتم چراا

گفت قدتون به هم نمیخوره😂

منم گفتم وا مگه به قدههه😂🤣

مردم خیلی ظاهر بین شدن 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بیشتر از اینکه اونا مقصر باشن شما مقصری که اجازه میدیمیدونم الان میگی من اجازه نمی‌دمولی ری اکشن خود ...

دقيقا 

نباید اجازه بدی حتی درمورد صحبت کنن چه برسه به توهین کردن اونم جلوی خودت

عکس بزار‌ ببینیم تایید کنیم یا رد

ایشون نیاز به تایید یا رد شما ندارن

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه