2777
2789
عنوان

روزن زن چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 58 پست
ولی جدی بنظرم باید هر مردی همونقدر که زنش تلاش میکنه تلاش بکنه، مخصوصا استارتر، اگه زنی جوراب بده با ...

خب بنظرت منی ک شاغل نیستم هیچ درامدی هم ندارم و از خونه هم  بدون خودش تنها بیرون نمیرم... همسرم همیشه هدیه برام همه مناسبتا طلا خریده اللن حقش ضایع شده ؟؟؟؟ من چیزی نگرفتم یا خیلی خیلی کوچیک 

عشقممممم فقط امین ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنظرت منی ک شاغل نیستم هیچ درامدی هم ندارم و از خونه هم بدون خودش تنها بیرون نمیرم... همسرم همیش ...

بله، قدرش دونسته نمیشه، محبت در ازای محبته، من زندگی شمارو نمیتونم قضاوت کنم، ولی میتونم بگم صد در صد محبت در ازای محبته، حتی اگه در حد توان خودتونم باشه ولی به شرطیکه از صد خودتون در حد اون بذارید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بله، قدرش دونسته نمیشه، محبت در ازای محبته، من زندگی شمارو نمیتونم قضاوت کنم، ولی میتونم بگم صد در ص ...

ن دیگ این در صورتی ک مثلا زن درامد داشته باشه و بیرون از خونه بره.....

عشقممممم فقط امین ❤️