2777
2789
عنوان

روزن زن چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه گفتم ساعت چون یادگار میمونه گل و لباس طول عمرش تموم میشه پیج های اینستا خیلی اسپرت و شیک دارن برو نگاه کن بچه ها هم پیشنهاد پلاک طلا دادن نگاه کن توی طول زمان در آینده توان خرید اگه داری از الان با پلاک ریز شروع کن اگر نه برو سراغ همون که گفتم 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ست کیف و کفش چرم براش بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بعله اخه بعد ده روزش هم روز مرد هست .... خلاصه جورابی در کار نیس نهایت تلاشتونو برای هدیه دادن بکنید

خوبه یک روز مرد داریم جوراب بگیریم 😂😂، شما روز دختر هست، روز زن هست، روز ولنتاین هست، بعد آخرم حق شما ضایع میشه یک ستاد باید برای دفاع از مردای مظلوم بزنن 🥲🥲

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بعله اخه بعد ده روزش هم روز مرد هست .... خلاصه جورابی در کار نیس نهایت تلاشتونو برای هدیه دادن بکنید

ولی جدی بنظرم باید هر مردی همونقدر که زنش تلاش میکنه تلاش بکنه، مخصوصا استارتر، اگه زنی جوراب بده باید همون اندازه براش هزینه بشه، هر مرد یا زنی زیاد از حد هزینه کنه خودش قدرش دونسته نمیشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁