2777
2789

هرچی که در توانته بگیر روسری هم میگیری یه جنس خوب باشه چون اولین هدیس و به چشم میاد

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودم افتادم 

اولین سال کیک پختم بردم جاری هارو دعوت کردم هیچ کس نیومد 

سال بعدش گفتم تولد مفصل بگیرم 

ی جاری نیومد و بقیه اومدن بخاطر اون ی جاری مادرشوهر باهام خیلی سرسنگین شد بعد اون همسرم گفت نمیخواد دیگه تولد بگیری بسشه

یاد خودم افتادم اولین سال کیک پختم بردم جاری هارو دعوت کردم هیچ کس نیومد سال بعدش گفتم تولد مفصل بگی ...

جاریت نیومد مادرشوهرت با تو سرسنگین شد؟

شوهرت درست میگه نگیر دیگه 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

جاریت نیومد مادرشوهرت با تو سرسنگین شد؟ شوهرت درست میگه نگیر دیگه

اخه مادرشوهر میگفت چون جاری قهره برو التماسش کنی میاد 

میخواست خودم برم اصرار کنم منم نرفتم با من سرسنگین شد 

هر چند من برا دل همسرم میگرفتم ن مادرش 

اونم خودش گفت دیگه نگیر

اخه مادرشوهر میگفت چون جاری قهره برو التماسش کنی میاد میخواست خودم برم اصرار کنم منم نرفتم با من سرس ...

دمت گرم که نرفتی آدما چه پر توقعن هم تولد بگیری هم منت بکشی

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

یاد خودم افتادم اولین سال کیک پختم بردم جاری هارو دعوت کردم هیچ کس نیومد سال بعدش گفتم تولد مفصل بگی ...

مادرشوهرت با تو چرا سرسنگین شد به تو چه ربطی داشت اصلا؟؟ البته که تولد نباید میگرفتی براش 

از همسرت بپرس سال های پیش بقیه چی کادو میدن

ازش راهنمایی بگیر که در حد خودشون باشه 

کمتر نباشه 

یه سبد گل و یه روسری ساتن بگیر من هفته پیش خریدم برای 

تولد مامانم ۱۲۰۰ شد روسری خیلی قشنگ بود 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
دمت گرم که نرفتی آدما چه پر توقعن هم تولد بگیری هم منت بکشی

فک کن بعد اون هر سال وقتی پنجشنبه ها مادرش دعوت میکنه میرم سلام میدم ی دونه هم بلند میگم تولدت مبارک مادرجان

یعنی صدتا فحش بدم از اون تولد گفتن بهتره

مادرشوهرت با تو چرا سرسنگین شد به تو چه ربطی داشت اصلا؟؟ البته که تولد نباید میگرفتی براش

چون من تو گروه خانوادگی نوشتم تولد میگیرم بیایین 

جاری بامن مشکل داشت ب مادرشوهر گفته بود اگه خودش بیاد دعوت کنه میام 

مادر توقع داشت بخاطر اون برم با جاری آشتی کنم منم ازش بدم میومد درضمن اون بی احترامی کرده بود من چرا باید پیش قدم میشدم