2777
2789

واااای.

چرا میگن وظیفه زن تکمین از مرده؟تروخدا اینطوری نگین.

من حس میکنم ارزش و هدف و همه چیز زن رو زیر سوال میبرین وقتی میگین.

یه طوریه انگار زن به دنیا اومده 

تا از مرد تکمین کنه تا جناب آقا راحت باشن.

طوری بهم میریزم وقتی اینو میشنوما

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ازای تمکین زن حقوق خودشو داره.

زن مگه برده ست که خدمات بده و حقوق بگیره؟ بدبخت اطرافیانت با این تفکر احمقانه ای که تو داری.

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بجاش میدونی مرد در برابر زن چه وظایفی داره؟میخوای بهت بگم حالشو ببری؟

بگو

حالم بهم میخوره از ازدواج

پر بازدید رو خوندم حالم بد شد

زن مگه برده ست که خدمات بده و حقوق بگیره؟ بدبخت اطرافیانت با این تفکر احمقانه ای که تو داری.

خیلی حال بهم زنه

مخصوصا این تاپیکه که شوهرش روزی ۳_4 بار در روز رابطه میخواست🤢

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

توی قوانین ازدواج ایران نوشتن(به استناد  زندگی اعراب  بادیه نشین شترسوار صحرای عربستان هزار و اندی سال پیش)

حتی گفتن با کتک مرد می تونه زن را مجبور کنه

باز طبق رسوم  همون قبایل بادیه نشین گفتن مرد اجازه داره چهار عقدی و چهل صیغه و ...

با  خود شتر  مرد می تونه   

اگه روی شتر از زنش درخواست  کرد زنش  نه نگه و  ...

هر وقت هم خواست میتونه زنش را طلاق بده

فعلآ باید شیر تو بخوری تا بزرگ بشی بعد میفهمی قانون چیه

آخی

حتی نتونستی از تفکری که داری حمایت کنی و قاطع حرفتو بزنی🤗دلم سوخت برات