2777
2789

بچه ها من ۱۹ سالمه و اولین باره شاغل شدم خیلی آشنا نیستم زیاد با سيستم کاریم بعد جلسه قبل ترش صاحبکارم سرم داد زد یکم من ناراحت شدم خب ؟ بعد این فکر کرده الکی من واسش قیافه گرفتم ،بعد امروز که اومده بود خیلی توپش پر بود ی جوری نگام می‌کرد نگم براتون .... نزدیکیم بود همش نیم کمتر فاصلمون بود بعد در کمداشو محکم بهم می‌کوبید صداش تو اتاق پیچیده بود همونجا واقعا گریم گرفته بود اما خب خداروشکر کنترل کردم خودمو 💔😶 

آخرای تایم کاری اوکی شد باهام ،شوخی اینا می‌کرد 

ولی اول صبح  خیلی بد گذشت بهم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

صاحبکارم آقاس

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره

خیلی بد بود  اصلا باخودم میگفتم کاش میتونستم همینجا برگردم خونه ولی خب کاره 

ای بابا چرا اینجوری

نمیدونم خیلی بد گذشت تایم صبح 

اخراش اوکی شد 

خیلی بد بود اصلا باخودم میگفتم کاش میتونستم همینجا برگردم خونه ولی خب کاره

عیب نداره چند وقت دیگه همه چی درست میشه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ای جانم .محکم باش دخترم.باید قوی تر از این حرفا باشی. این جامعه انقدر سخت پوستت میکنه کهبعدا جای گری ...

خیلی بد بود خیلی 

تو محل کار پر از عقده ای هست. حالا کم کم یاد میگیری که به هیچ جات حسابشون نکنی. درو بهم کوبید یا خود ...

اره ولی کاش جلو بقیه مردم عادی ضایع نکنن آدمو

عیب نداره چند وقت دیگه همه چی درست میشه

💜

خیلی بد بود خیلی

ما هم این روزا رو سپری کردیم عزیزم ولی یه کم قوی باش .هر بار که داد بزنه و تو به گریه بیوفتی میگه این بچه ننه است.

باید یاد بگیری جلو بی احترامی از خودت دفاع کنی با مودب موذبانه برخورد کنی و به این ریکتا بی تفاوت باشی داد زد عین خیالتم نباشه.😂

ما هم این روزا رو سپری کردیم عزیزم ولی یه کم قوی باش .هر بار که داد بزنه و تو به گریه بیوفتی میگه ای ...

اره باید تمرین کنم 

من اشکم دم مشکمه