2777
2789
ضایع کرد ضایعش کن

کاش بتونم ولی این صاحبکاره 

اگه همکار بود ی چیزی 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

ما هم این روزا رو سپری کردیم عزیزم ولی یه کم قوی باش .هر بار که داد بزنه و تو به گریه بیوفتی میگه ای ...

قرص هورمونی ام میخورم جدیدا بد خلق و افسرده شدم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باید تمرین کنم من اشکم دم مشکمه

منم اینطور بودم.تصور کن کاراموز بودم گریه میکردن منم باهاشون اشک میریختم.

به مرور درست شد درمقابل بغض بریاد می زنم حرصمو و خشممو جوری سرشون خالی میکنم تا سه روز جلو روم افتابی نمیشن با مهربون مهربونم با بی ادب بیادب.

درست میشی عزیز دلم

منم اینطور بودم.تصور کن کاراموز بودم گریه میکردن منم باهاشون اشک میریختم.به مرور درست شد درمقابل بغض ...

👍💜🫂

حالا چقدر بهت میده که رفتارشم اینه

کم ، البته کار آموزم هستم 

بعد این صاحبکارم آدم پایه آیا زیاد مقرراتی نیست اهل بگو بخند و شوخی کردنه کلا راحته ولی امروز اول تایم اینجوری بود شاخ در آوردم ، ولی بعدش اوکی شد دوباره  

کم ، البته کار آموزم هستم بعد این صاحبکارم آدم پایه آیا زیاد مقرراتی نیست اهل بگو بخند و شوخی کردنه ...

عادت میکنی

سعی کن حساس نباشی و خودتو ناراحت نکنی 

خواهر منم یه جا کار می‌کرد حقوقش خیییلی کم بود و اصلا نمی ارزید این همه سختی بکشه ولی خب طفلک پول تو جیبی هم نداشت و خییلی نیاز داشت صاحبکارشم خییلی غر میزد تا اینکه رفت جای دیگه و میگه اینجا آرامشم و حقوقم بیشتره

😘🫂🫂عزیز دلم محکم باش دخملم.

قربونت برم مرسی از درکت 🙏🏻❤️🫂

عادت میکنیسعی کن حساس نباشی و خودتو ناراحت نکنی خواهر منم یه جا کار می‌کرد حقوقش خیییلی کم بود و اصل ...

جسارتا کارش قبلا چی بود ؟الان کارش چیه؟  

منم دنبال کارم در به در اما پیدا نمیشه ، بعضی کارفرماها شرایط سختی گزاشتن بعضیاشون که زیر ۲۲ سال قبول نمیکنن ، ی چند تاشون هم رام دوره حقوقش هم انقدر کمه که همش صرف کرایه راه و ماشین میشه